Site icon TLIFE

Ερμής Καραγιάννης – «Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη – Είχε επιλέξει να μείνει με τον πατέρα του» λέει στενή του φίλη

Τέλος στη ζωή του αποφάσισε να βάλει ο Ερμής Καραγιάννης, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τους συγγενείς και τους φίλους του του.

Η καρδιακή του φίλη, Ρένια Τσακίρη που την είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή της στο Power of Love, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και αποκάλυψε πότε τον είδε τελευταία φορά αλλά και πώς έμαθε για το δυσάρεστο γεγονός.

«Τον τελευταίο καιρό κάναμε πολλή παρέα, εννοείται ότι γνώριζα τα προσωπικά του. Μια ήταν καλά, μία δεν ήταν καλά, όπως όλοι μας. Δεν μου έδειξε κάτι παραπάνω για να καταλάβω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχουμε πάθε όλοι σοκ. Τελευταία φορά τον είχα δει πριν την Μεγάλη Εβδομάδα. Τον παρακαλούσα να βγει έξω και δεν είχε όρεξη. Τα συζητήσαμε και επιστρέψαμε σπίτια μας», είπε αρχικά η φίλη του Ερμή Καραγιάννη. 

Και συνέχισε: «Δεν δούλευε, έκανε κάποια διαφημιστικά και τέτοιες δουλειές. Είχε πολλά παράπονα του τύπου “Πότε θα βρω εγώ το νόημα της ζωής;” “Πότε θα πετύχω αυτά που θέλω;”. Είχε μεγαλώσει στη Βούλα και μετά μετακόμισε με τον μπαμπά του στο κέντρο της Αθήνας. Είχαν καλή σχέση με τον μπαμπά του και γι’ αυτό επέλεξε να μείνει και με αυτόν».

«Εγώ το έμαθα με έναν άκυρο τρόπο, γιατί έλαβα ένα μήνυμα στο Instagram από μια κοπέλα η οποία με ρωτούσε αν τα έμαθα. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα. Πήρα τηλέφωνο αυτή την κοπέλα, ήταν από το χωριό του το Καρπενήσι, όπου είχε πάει και το Πάσχα. Εκείνη δεν τον είχε δει στις γιορτές, δεν έβγαινε έξω. Το έμαθε όταν της το ανακοίνωσε ο θείος του Ερμή», κατέληξε η Ρένια Τσακίρη. 

© 2024 tlife.gr