Site icon TLIFE

Εβελίνα Νικόλιζα: Η απάντηση μετά το το «καρφί» της Ναταλίας Γερμανού – «Δεν υπάρχει κάτι εκεί»

Η Εβελίνα Νικόλιζα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στην δημοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου.

Η γνωστή Youtuber, μεταξύ άλλων, μίλησε για την νέα εκπομπή «Weekenders» στην οποία συμμετέχει, ενώ σχολίασε και το πρόσφατο «καρφί» της Ναταλίας Γερμανού στην φράση “Δεν είμαστε τηγανιτές πατάτες για να αρέσουμε σε όλους”.

«Βγήκαμε με ανεβασμένη ψυχολογία γιατί η ψυχολογία μας ήταν ανεβασμένη έτσι και αλλιώς. Είναι ένα καινούργιο project που το αγαπάμε πολύ. Όσο καλύτερα θα πηγαίνει η εκπομπή τόσο πιο πολύ θα ξεδιπλωνόμαστε και εμείς», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα. 

Σχετικά με όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στην πρεμιέρα της εκπομπή της, η Εβελίνα Νικόλιζα απάντησε: «Βλέπω όλες τις δηλώσεις, δεν υπάρχει κάτι εκεί όμως, είμαι σίγουρη ότι έγινε τυχαία. Δεν θυμάμαι αν την χρησιμοποιούμε αυτή τη φράση, αλλά είναι μια φράση που δεν την έβγαλα εγώ, την χρησιμοποιούν πολλοί άνθρωποι».

«Εννοείται ότι είδα την εκπομπή και μου άρεσε και πάρα πολύ. Έστειλα μήνυμα σε όλη την ομάδα, του αγαπώ πολύ και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Εγώ δεν είχα πει τίποτα για την Ναταλία Γερμανού, απλά με είχατε ρωτήσει και εγώ είχα απαντήσει. Δεν υπάρχει κανένας τσακωμός, κανένα πρόβλημα, είμαστε μια χαρά», κατέληξε η Εβελίνα Νικόλιζα.

© 2024 tlife.gr