Έχω παιδιά: Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια – Όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Νέες διασκεδαστικές ιστορίες από την πάντα απρόβλεπτη καθημερινότητα των ηρώων της κωμικής σειράς «Έχω παιδιά», έρχονται και αυτή την εβδομάδα στο MEGA.

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι στο σπίτι τους υπάρχουν πράγματα που δεν χρειάζονται και θα πρέπει να ξεφορτωθούν.

Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.

Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια.

Αναλυτικά οι περιλήψεις των επεισοδίων που θα μεταδοθούν από τη Δευτέρα 21 έως και την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 21:00:

Επεισόδιο 5 (Δευτέρα 21 Οκτωβρίου)

Ξεσαβούριασμα

Ο Μιχάλης και η Σάρα συνειδητοποιούν ότι μαζί με τα παιδιά έρχονται πολλά παραπάνω πράγματα στο σπίτι σου από αυτά που χρειάζεσαι. Η οικογένεια αποφασίζει ότι πρέπει να ξεφορτωθεί το 50% της «σαβούρας» αλλά όταν όλες τους οι προσπάθειες αποτυγχάνουν, επιστρατεύεται η Στέλλα για να τους βοηθήσει.


Επεισόδιο 6 (Τρίτη 22 Οκτωβρίου)

Μεγαλύτεροι οπαδοί

Ο Μιχάλης και η Σάρα γίνονται οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές των παιδιών τους και σαν αποτέλεσμα η Χαρά συμμετέχει σε μια έκθεση ζωγραφικής που έχει ένα απροσδόκητο αποτέλεσμα, ενώ ο Τάσος βρίσκει ένα αρκετά αντισυμβατικό χόμπι. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να δείχνει μοντέρνος για μία φωτογράφιση της δουλειάς του. Ο Στεφ και η Σόφη αναζητούν λογότυπο για μία limited edition μπίρα.

Επεισόδιο 7 (Τετάρτη 23 Οκτωβρίου)

Πρωινά ξυπνήματα

Ο Τάσος κάνει μια ζημιά στο σχολείο και όλη η οικογένεια πρέπει να βρει έναν τρόπο να ξυπνάει ακόμα πιο νωρίς από το κανονικό. Η Σάρα προσπαθεί να ανακτήσει τη χαμένη της ενέργεια, μέσα από μία ειδική διατροφή, ενώ ο Μιχάλης, με τη βοήθεια του Σταύρου, εγκαθιστά συναγερμό στο σπίτι από φόβο μην τους κλέψουν.

Πρωταγωνιστούν: Ευγενία Σαμαρά, Βασίλης Μαυρογεωργίου, Αθηνά Οικονομάκου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Λάμπρος Φισφής, Μάκης Παπασημακόπουλος, Ανθή Ευστρατιάδου, Θεανώ Κλάδη, Γιάννης Τσουμαράκης

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164