Στο T-live

Εύα Καϊλή: Ξεσπά πρόσωπο από το περιβάλλον του πατέρα της – «Μυθεύματα όσα ακούγονται»

Με πρόσωπο της οικογένειας του πατέρα της Εύας Καϊλή, Αλέξανδρου Καϊλή επικοινώνησε το T-live και η δημοσιογράφος Μάρω Κανελλάκη, καθώς τα τελευταία 24ωρα αναρωτιούνται που βρίσκεται.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο από την οικογένεια της δεύτερης συζύγου του, το οποίο ισχυρίζεται πως όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τον πατέρα της 44χρονης Ευρωβουλευτού είναι μυθεύματα, καθώς ο ίδιος δεν πιάστηκε ποτέ με χρήματα.

«Δεν έχουμε καμία επικοινωνία με την οικογένεια, γιατί έχουν κατασχεθεί τα τηλέφωνα. Μιλάω με τη σύζυγο του πατέρα της Εύας Καϊλή. Μιλάμε στο τηλέφωνο. Δεν μένουν πια στο ξενοδοχείο Sofitel. Βρίσκονται στο σπίτι μαζί με το παιδί και το φροντίζουν. Ο Αλέξανδρος Καϊλής δεν κουβαλούσε τσάντα με αυτά τα ποσά που αναφέρουν τα Μέσα. Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά, αυτά είναι μυθεύματα.

Η Αστυνομία των Βρυξελλών δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση σχετικά με το χρηματικό ποσό που βρέθηκε. Δεν βρέθηκαν χρήματα στην κούνια του μωρού. Δεν υπάρχουν αυτά τα ποσά που αναφέρονται από τους τηλεοπτικούς σταθμούς» δήλωσε το πρόσωπο από την οικογένεια του Αλέξανδρου Καϊλή στον Alpha.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164