Ευγενία Σαμαρά: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία από περιέργεια, η απώλεια του πατέρα μου με έβαλε να σκάψω πιο βαθιά»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλημέρα είπαμε;» της ΕΡΤ. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος θα βρίσκεται και στο τηλεπαιχνίδι Switch της ΕΡΤ αλλά θα πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Mega «Έχω παιδιά» μίλησε για τα επαγγελματικά της, την ψυχοθεραπεία και τα ταξίδια που θέλει να κάνει.

«Παίζω πρώτη φορά σε κωμωδία. Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ να το κάνω. Είχα πει ότι δεν θα κάνω κάτι γιατί έρχομαι από τον Σασμό και δεν ήθελα να ακολουθήσει κάτι δραματικό. Μου ήρθε η κωμωδία γιατί αυτό ήθελα! Ήρθε με την πιο ωραία συνθήκη, με ένα ωραίο κείμενο.

Ο Βασίλης Μαυρογεωργίου που παίζουμε μαζί είναι καταπληκτικός, έχουμε ταιριάξει πάρα πολύ και στη χημεία. Και όλο το καστ έχει στηθεί πολύ ωραία. Είμαι πολύ αγχωμένη γιατί δεν ξέρω τι βγαίνει. Νομίζω ότι κάπως μου πάει η κωμωδία, δεν ξέρω αν θα βγει. Γυρίζουμε πράγματα, δεν έχουμε δει υλικό και δεν ξέρω τι γίνεται» ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

 

«Ψυχοθεραπεία ξεκίνησα από περιέργεια όχι από κάποιο γεγονός, δεν μου συνέβη κάτι στη ζωή μου. Είχα μια περιέργεια και καταλάβαινα ότι η ζωή μου αποτελείται από κάποια συγκεκριμένα μοτίβα, τα οποία βλέπω ότι δεν μου πολυαρέσουν αλλά επαναλαμβάνονται. Ενώ το λογικό μου λέει να ξεφύγω και να δοκιμάσω κάτι άλλο, κάπως φτιάχνω τις καταστάσεις ίδιες. Άρα επαναλαμβάνω τα μοτίβα χωρίς συνείδηση ακριβώς. Η απώλεια του πατέρα μου με έβαλε να σκάψω πιο βαθιά. Σίγουρα υπάρχουν γεγονότα που με αφύπνισαν. Ήμουν περισσότερο κολλημένη και εξαρτημένη με τη μαμά μου. Υπάρχει όμως μια σύνδεση με τον πατέρα, μάλλον είναι αρχέτυπο αυτό» εξομολογήθηκε η Ευγενία Σαμαρά.

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164