Εύη Βατίδου: «Δυσάρεστη η εμπειρία μου με την πολιτική, έχει πέσει τελείως το επίπεδο»

Την Εύη Βατίδου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες σε βραδινή της έξοδο την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που ολοκληρώθηκε και την εμπειρία της από την υποψηφιότητα στην πολιτική.

«Για εμένα είναι ακόμα καλοκαίρι, έχει πολύ καλό καιρό και τα μπάνια συνεχίζονται όπως ξέρετε χειμώνα καλοκαίρι. Είμαι λοιπόν και χειμερινή κολυμβήτρια, αν και θεωρώ ότι είμαι θερινή κολυμβήτρια» ανέφερε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Σχετικά με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, η Εύη Βατίδου απάντησε: «Η εμπειρία μου με την πολιτική ήταν δυσάρεστη γιατί δεν τα κατάφερα, ενώ κατάφεραν άλλοι που δεν περίμενα να τα καταφέρουν. Δε ξέρω αν θα συνεχίσω να σου πω την αλήθεια στις επικείμενες εκλογές. Είμαι απογοητευμένη, δεν μου άρεσαν τα αποτελέσματα, έχει πέσει τελείως το επίπεδο γενικότερα. Δεν ξέρω αν θέλω να ασχοληθώ και με αυτόν τον κόσμο που δεν καταλαβαίνει. Ήταν μία προσωπική προσπάθεια για να δείξω στον κόσμο ότι μπορώ να προσφέρω κι ότι έχω ικανότητες. Τελικά βλέπω ότι ο κόσμος, πάλι τα ίδια… Δεν ξεκολλάνε από τα συνηθισμένα, έχουν μάθει να ψηφίζουν τους ίδιους και τους ίδιους».

Δες το βίντεο από το Happy Day:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164