Site icon TLIFE

Εύη Βατίδου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν απευθύνεται σε αδύνατες γυναίκες όπως είμαι εγώ – Δεν παίρνω πίσω τη δήλωσή μου»

Για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις της γύρω από την εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα μίλησε η Εύη Βατίδου.

Η Εύη Βατίδου ανέφερε πως δε μετανιώνει για τη δήλωσή της, ούτε παίρνει πίσω κάτι από όσα είπε, καθώς είναι κάτι που το πιστεύει στο 100%.

«Δεν έχω δει τα σχόλια που γράφτηκαν για μένα μετά από αυτά που είπα για τη Δανάη Μπάρκα. Σας προκαλώ κι εσάς και όλα τα κανάλια μια φορά, αν έχετε το θάρρος, να με βγάλετε live στις εκπομπές σας, να μιλήσουμε, να τοποθετηθούμε και να αναλύσουμε όλα αυτά. Η δήλωσή μου ήταν πάρα πολύ ακριβής, πολύ συγκεκριμένη σχετικά με την κυρία Δανάη Μπάρκα.

Δεν πρόκειται να την πάρω πίσω ποτέ γιατί, πιστεύω ακράδαντα ότι απευθύνεται σε overweight κοινό. Δεν απάντησε βεβαίως γιατί δεν ενοχλήθηκε προφανώς. Τώρα ποιος ενοχλήθηκε και ποιος νομίζει ότι μπορεί να συμπεριφέρεται και να κακοποιεί εμένα με αυτό το τρόπο, δικό του πρόβλημα. Υπάρχουν και τα δικαστήρια, το έχω πει και στο παρελθόν…

Δε νομίζω ότι η Δανάη Μπάρκα απευθύνεται σε κοινό που έχει να κάνει με κυρίες που είναι αδύνατες, όπως είμαι εγώ, και δεν την παρακολουθώ. Βεβαίως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια θα μπορούσε να κάνει κι άλλα, πολύ ωραία πράγματα στη ζωή της πέρα από αυτό» είπε η Εύη Βατίδου στην κάμερα του Happy Day.

© 2024 tlife.gr