Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Γρηγόρης Μόργκαν: Φήμες ότι επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ζουν τον έρωτά τους στην Κρήτη τις τελευταίες ημέρες. Η δημοσιογράφος, που θα βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στο πλευρό του Κώστα Τσουρού στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», και ο μουσικός περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, απολαμβάνοντας τα μπάνια, το παραδοσιακό φαγητό και τα ηλιοβασιλέματα του νησιού.

Σύμφωνα με τον Ισίδωρο Φίκαρη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Summer’s Cool, τις τελευταίες εβδομάδες έχει φουντώσει η φημολογία που θέλει την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους.

«Το έχουμε ξανακούσει στις αρχές του καλοκαιριού, και τώρα έχουν φουντώσει και πάλι οι φήμες που θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν να επισημοποιούν τη σχέση τους το επόμενο διάστημα. Και μάλιστα, μάς ήρθαν πληροφορίες ότι έχουν κλείσει όλα και ότι είναι όλα έτοιμα και οι φίλοι τους το ξέρουν. Δε γνωρίζουμε περισσότερα, ούτε θέλουμε να τους φέρουμε σε δύσκολη θέση. Να είναι καλά» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.  

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να αναφερθώ στην καινούργια μου σχέση. Δεν φοβάμαι και δεν κρύβομαι. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για την επιλογή μου, για όλες μου τις επιλογές. Αλλά πλέον έχω αποφασίσει να προστατεύω την Ευρυδίκη», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και στο Mega.

Πηγή εξωτερικών φωτογραφιών: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164