Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Με στρεσάρει πάρα πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Λίγες εβδομάδες μετά τον γάμο της στην Κρήτη με τον Γρηγόρη Μόργκαν, η παρουσιάστρια μίλησε για το πώς είναι ο έγγαμος βίος.

«Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα μετά τον γάμο. Είμαστε ακριβώς, όπως ήμασταν και πριν παντρευτούμε. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ένα δακτυλίδι στο χέρι. Δεν έχω νιώσει τίποτα άλλο. Ήταν πολύ ωραίο όλο, πάμε να το ξανακάνουμε. Μέναμε μαζί και πριν τον γάμο. Ήταν ένα πάρτι, το κάναμε πολύ στενά. Έναν χρόνο δεν είπα τίποτα, ευτυχώς κρατήθηκε κρυφό και μαθεύτηκε πέντε μέρες πριν. Λέω δεν βαριέσαι τώρα, εδώ που φτάσαμε. Ήταν για να γίνει με τον Γρηγόρη. Του πήρε έναν χρόνο να κάνει πρόταση γάμου. Ο Γρηγόρης είναι ένας άνθρωπος πολύ δουλεμένος, οπότε μαζί του νιώθω ασφάλεια» εξομολογήθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τόνισε: «Αυτό με τα σχόλια στα social media δεν περνάει ποτέ. Τώρα μου λένε «άντε με το καλό το μωράκι, παντρεύτηκες γιατί είσαι έγκυος». Δεν μπορώ με αυτά. Πιέζομαι. Στρεσάρομαι. Το παίρνω πολύ μέσα μου, δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρεις εσύ αν εγώ προσπαθώ ή δεν μπορώ ή δεν θέλω. Με στρεσάρει πάρα πολύ το θέμα της εγκυμοσύνης. Δεν ξέρω πώς θα το αποβάλλω και κάνω πολλή δουλειά με αυτό».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164