Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Το ακούω από εσένα πρώτη φορά» – Η αντίδραση για την αλλαγή πλατό στην εκπομπή του Τσουρού

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή I love SouKou και στον Αλέξανδρο Ρούτα και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την αλλαγή πλατό της εκπομπής που συμμετέχει «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με τον Κώστα Τσουρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η εκπομπή του Mega το Σαββατοκύριακο θα μετακομίσει στο πλατό της Ελεονώρας Μελέτη και του Mega Καλημέρα.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έμαθε από τον ρεπόρτερ για την αλλαγή και είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Αυτό το ακούω από σένα πρώτη φορά. Δεν έχω δει ή διαβάσει κάτι. Δε το γνωρίζω αυτό που με ρωτάς… Δεν νομίζω ότι είμαι εγώ η αρμόδια να απαντήσω σε αυτό, αυτές τις αποφάσεις τις παίρνουν οι ιθύνοντες του σταθμού, οι παραγωγοί, οπότε δε γνωρίζω κάτι τέτοιο».

«Εγώ δεν είμαι αυτή που θα ζητήσω ή θα απαιτήσω αλλαγές. Είναι άλλοι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι να κάνουν αυτές τις προτάσεις» πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Για τη δήλωση της Ναταλίας Γερμανού, ότι υπήρξε σκληρή με τον Δημήτρη Πανόπουλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σημείωσε: «Η Ναταλία είναι η Ναταλία. Το έχω πει 100 φορές, ότι είναι εξαιρετική και μοναδική σε αυτό που κάνει, ό,τι κι αν κάνει, το κάνει καλά. Νιώθεις ασφάλεια. Είναι αυστηρή και τελειομανής. Τώρα με τον Δημήτρη δεν ξέρω τι έχει συμβεί, αλλά για να συνεχίζει να είναι στην ομάδα της, πάει να πει ότι κάτι κάνει καλά».

Δες το απόσπασμα από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164