Site icon TLIFE

Φαίη Μαυραγάνη: Η πρεμιέρα στη νέα τηλεοπτική της στέγη, το ταξίδι στην Αμερική και ο Νίκος Μάνεσης

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα στη νέα τηλεοπτική της στέγη, τον ΣΚΑΪ, με την εκπομπή «Καλημέρα», η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε στον Ισίδωρο Φίκαρη και την εκπομπή Summer’s Cool. Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μιλά για τα συναισθήματά της, το καλοκαίρι στην Αμερική και τον Νίκο Μάνεση.

«Νιώθω όμορφα, νιώθω δημιουργικά αλλά και αυτή τη χαρά του ξεκινήματος. Αυτό το ραντεβού για εμένα είναι 12η χρονιά και αισθάνομαι ότι πρέπει να είσαι πιο χαλαρός γιατί είναι Σαββατοκύριακο πια και ο άλλος έχει μπουχτίσει από τη δουλειά και τα προβλήματά του. Αλλά όχι τόσο χαλαρός που να μην «πιάνεις» τα προβλήματά του» ανέφερε η Φαίη Μαυραγάνη.

Σε άλλο σημείο, η Φαίη Μαυραγάνη επεσήμανε: «Βλέπω αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές να βάζουν ενημέρωση στην ατζέντα τους αλλά όχι ενημέρωση σε όλα τα θέματα. Πιάνουν ένα θέμα που είναι το βασικό τους ζήτημα για να στηθεί μία ολόκληρη εκπομπή. Δεν είναι ενημέρωση αυτό. Οι πρωτοπόροι του infotainment ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης και ο Νίκος Μάνεσης».

Όσον αφορά στον σύζυγό της, Νίκο Μάνεση, η Φαίη Μαυραγάνη εξομολογήθηκε: «Κατά 90% σταματάμε τις συζητήσεις που αφορούν στη δουλειά στο σπίτι. Υπάρχουν στιγμές που θέλει ο ένας τη γνώμη του άλλου και κυρίως εγώ, θα ρωτήσω, θα συμβουλευτώ…».

© 2024 tlife.gr