Φαίη Μαυραγάνη: Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ με το «Καλημέρα» – «Οι άνθρωποι του καναλιού με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν»

Πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ έκανε η Φαίη Μαυραγάνη το πρωί του Σαββάτου 31 Αυγούστου. Μετά τον ΑΝΤ1, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «μετακόμισε» στον σταθμό του Φαλήρου με την εκπομπή «Καλημέρα».

Η Φαίη Μαυραγάνη είπε στο ξεκίνημα της εκπομπής της: «Καλημέρα, καλημέρα σε όλες και όλους. Είναι όνομα και πράγμα πια η καλημέρα μας γιατί καλημέρα λέγεται κι αυτή εδώ η εκπομπή και μας βρίσκει εδώ στον ΣΚΑΪ φίλες και φίλοι για 12η χρονιά. 12η πρωινή καλημέρα! 12 χρόνια πρωινές καλημέρες. Έχω περάσει από Epsilon, Open, ANT1 και βρίσκομαι τώρα στον ΣΚΑΪ, σε έναν ΣΚΑΪ και θα πω ότι τα κανάλια είναι οι άνθρωποί του. Κι αυτό ένιωσα εγώ εδώ ερχόμενη, ότι οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ με αγκάλιασαν και με καλωσόρισαν. Δεν τους ξέρω ακόμη όλους».

Στη συνέχεια, η Φαίη Μαυραγάνη πρόσθεσε: «Στα νότια, δίπλα στη θάλασσα. Εγώ δεν είχα πολλά πάρε δώσε με τα νότια, αν και χθες το μποτιλιάρισμα δε μπορώ να σας το περιγράψω και ένας Κηφισός γεμάτος από τη βροχή. Εδώ είμαστε φίλες και φίλοι, θα τη βλέπουμε τη θάλασσα φωτεινή και γαλάζια όταν ξημερώσει. 5.34’ και θα πάμε μαζί για 4 ώρες, όπως συνηθίζουμε».

«Όσοι μας παρακολουθείτε χρόνια, ξέρετε ότι έχουμε λίγο από όλα όπως αισθανόμαστε εμείς την ανάγκη. Όχι μόνο για τη σκληρή επικαιρότητα, για μία φυγή, για ένα ταξίδι, για ένα ταξίδι… Έτσι θα είμαστε κι αυτή τη χρονιά» επεσήμανε, επίσης, η Φαίη Μαυραγάνη και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164