Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: «Δεν κρύβομαι, δεν έχω υπογράψει κάπου – Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μία πολύ ωραία επιλογή»

Με αφορμή το τηλεοπτικό ρεπορτάζ για τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται του χρόνου στη ζώνη 12-2 στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

Εν μέσω έντονης φημολογίας ότι η Φαίη Σκορδά ολοκληρώνει τη συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου και μετακινείται στο Mega, είπε αρχικά: «Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Και ξέρω γιατί το λέω και έχει σημασία ότι το λέω εγώ. Είναι μία πολύ ωραία επιλογή, θεωρώ και για τις δύο πλευρές. Έχει σημασία. Το λέω από καρδιάς, με σεβασμό και παράλληλα με αυτό υπάρχει ένα μεγάλο ευχαριστώ».

«Εδώ η κοπέλα κάνει κάτι πρωτοφανές. Δεν έχω ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση κάποιος να λέει “θα έρθει η κοπέλα να κάνει την εκπομπή που κάνω εγώ και είναι η τέλεια επιλογή”» σχολίασε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Οφείλω να το πω γιατί έχω αυτές τις σχέσεις που έχω με αυτό το κανάλι. Είναι σαν να λέω κι ένα ευχαριστώ για τον τρόπο που χειρίζονται κάποια θέματα και τον τρόπο που μου συμπεριφέρονται μέχρι στιγμής, ο οποίος είναι -δεν ξέρω τι λένε οι άλλοι για τον ΣΚΑΪ- απίστευτος. Οφείλω να το πω τώρα σε αυτή την περίπτωση» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Προς το τέλος της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει υπογράψει σε άλλο κανάλι. «Επειδή δεν κρύβομαι, εγώ δεν έχω υπογράψει κάπου. Εγώ μόνο ξέρω. Και δεν το λέω από θέση ισχύος, ούτε παιχνιδιού. Και γι’ αυτόν τον λόγο πριν από λίγο ευχαρίστησα το κανάλι στο οποίο είμαι και μπορεί και να είμαι. Δεν ξέρεις. Οι άνθρωποι κάνουν τις διαφορές. Εγώ και στον ΑΝΤ1 που ήμουν 10 χρόνια, έχω δημιουργήσει σχέσεις οικογένειας και στενής φιλίας, με ανθρώπους που είναι και στελέχη εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ στον ΣΚΑΙ και χαίρομαι πολύ».  

© 2024 tlife.gr