Φαίη Σκορδά για Άρη Σοϊλέδη: «Αν θεωρείς κοστοβόρο να σε παίζουν τα sites, κάνεις άλλες επιλογές – Δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς»

Τις δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη στη Δάφνη Καραβοκύρη σχολίασε με τους συνεργάτες της το πρωί της Πέμπτης 6/6.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη του πρώην ποδοσφαιριστή όπου εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του απέναντι στη δημοσιότητα, πήρε τον λόγο για να τοποθετηθεί.

«Συμπαθέστατος ο Άρης αλλά κάποιες φορές, αν είναι πράγματα πολύ σημαντικά σε εμάς, τα προστατεύουμε. Λέει ο Άρης ότι δεν μπορεί τη δημοσιότητα και ότι είναι πολύ κουραστικό να σε περιμένουν για δηλώσεις έξω από εκεί που πας να κάνεις το χόμπι σου. Όταν λοιπόν αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για σένα, επιλέγεις να μην πας για συνέντευξη στη Δάφνη Καραβοκύρη», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Ξέρεις ότι αυτό θα πυροδοτήσει πράγματα και μετά θα γίνει αναπαραγωγή από τις εκπομπές και τα sites. Δεν είσαι τραγουδιστής, δεν είσαι ο Σάκης Ρουβάς, είσαι ποδοσφαιριστής. Άρα αξιολογείς ποια είναι η προτεραιότητά σου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Θεωρείς ότι είναι πολύ κοστοβόρο και ψυχοφθόρο να σε κρίνουν, να σε παίζουν τα sites και να ασχολούνται μαζί σου; Τότε κάνεις άλλες επιλογές. Εάν όμως κάνεις αυτή την επιλογή, πήγε και στο Survivor, υποστήριξέ το. Εγώ δεν μπορώ το “ναι αυτό” και “αλλά εκείνο”. Δεν μπορείς να το λες αυτό, γιατί δεν πήγε σε μία εκπομπή για τη δουλειά του, δεν ήταν υποχρεωμένος. Εκεί είναι η ένστασή μου», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164