Φαίη Σκορδά για Αχιλλέα Μπέο: «Από το πώς μας έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές»

Ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, στο οποίο τον βλέπουμε να χτυπάει έναν νεαρό πολίτη έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα στο Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια, ακολούθησε η απάντηση του κ. Μπέου στην εκπομπή «Δεκατιανούς» σχετικά με το επεισόδιο.

Τα όσα δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου σχολιάστηκαν από τη Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της. «Όταν μας προσβάλει κάποιος, πόσω μάλλον όταν μας προσβάλει το πιο ιερό που έχουμε όλοι στη ζωή μας, που είναι η μητέρα μας, δεν έχει να κάνει με το αν μας έχει προσβάλει με το αν είμαστε άντρες, αν είμαστε γυναίκες.

Είναι κάτι που αφορά σε όλους τους ανθρώπους. Είναι μια προσβολή και κατανοώ ότι προσβλήθηκε, αλλά δεν έχει να κάνει με το ότι “εγώ που είμαι άντρας και μου πρόσβαλες τη μαμά”. Εγώ, που είμαι γυναίκα, αν κάποιος προσβάλει τη μητέρα μου, δεν θα προσβληθώ;» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Είναι μόνο δικαίωμα των αντρών να προσβάλλονται, επειδή είναι άντρες; Από το πώς μάς έχει μεγαλώσει η μαμά μας εξαρτάται πώς αντιδρούμε στις προσβολές» πρόσθεσε επίσης η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164