Φαίη Σκορδά για Ελένη Μενεγάκη: «Έχει την πολυτέλεια της επιλογής, δεν θέλει να συμβιβαστεί»

Στην αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από το Mega αναφέρθηκε η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη για τις τηλεοπτικές μεταγραφές.

«Γνωρίζω ότι και πριν καιρό είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις με το κανάλι του Mega, όλο αυτό δημιουργεί μια ανασφάλεια, βέβαια οι άνθρωποι συνεχίζουν να πληρώνονται (σ.σ. μέχρι τη λήξη συμβολαίου) είναι συνεπές το κανάλι απέναντι στους εργαζόμενους. Όπως και να έχει όμως θέλεις μία σιγουριά. Λες “είχα μία αγωνία μέσα στη χρονιά, δεν θέλω να το ζήσω και όλο το καλοκαίρι”», είπε η Φαίη Σκορδά με αφορμή τις δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη. 

«Δεν είναι το θέμα πολυτέλειας γιατί ένας άλλος επαγγελματίας, ο οποίος δεν έχει π.χ. οικογένεια ή την ανάγκη, εκεί περιμένεις λίγο παραπάνω γιατί έχεις μια πολυτέλεια επιλογής», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Και αναφέρθηκε στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και στην απόφασή της να μην ανανεώσει τη συνεργασία της με το Mega. «Η Ελένη Μενεγάκη για εμένα – και θα το πω γιατί το πιστεύω – επειδή έχει αυτή την πολυτέλεια επιλογής θεωρώ, δεν θέλει να συμβιβαστεί. Γιατί λέει “Είμαι η Ελένη Μενεγάκη και θα συμβιβαστώ τώρα που δεν έχω συμβιβαστεί τόσα χρόνια; Που έχω κοπιάσει για να έρθω σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Γιατί να πέσω τώρα;» σημείωσε. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164