Φαίη Σκορδά για Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η λέξη “κρίση” περιέχει πολύ συναισθηματισμό μέσα»

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας φαίνεται πως παίρνουν διαζύγιο ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια γάμου. Η είδηση έγινε γνωστή την περασμένη Παρασκευή 27/9 ενώ στη συνέχεια η Υπουργός Τουρισμού με επίσημη δήλωσή της μίλησε για «κρίση στη σχέση τους».

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανακάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν από το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Η ίδια – σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Buongiorno – έκανε μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης με τον κ. Μάτσα αλλά δεν υπήρξε ανάλογη ανταπόκριση. Από εκεί και πέρα τα πράγματα παίρνουν τη νομική οδό και το ζευγάρι θα οδηγηθεί στο διαζύγιο.

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο μέσα από την εκπομπή της, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η λέξη «κρίση» πάντως περιέχει πολύ συναισθηματισμό μέσα. Η κρίση μπορεί και να ξεπεραστεί, η κρίση σημαίνει «το προσπαθώ». Το διαζύγιο είναι κάτι που έχει τελειώσει, είναι τελεσίδικο. Βρίσκω μια ευαισθησία στο ότι σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη λέξη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164