Φαίη Σκορδά για ρεπορτάζ Λιάγκα με το φόντο της Μαρίνας Σάττι: «Τόσος ντόρος άδικα;»

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη μέσα από την ιστοσελίδα του, gegonos.gr σχετικά με το αρχικό φόντο στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision.

Σύμφωνα με μια φωτογραφία που παρουσίασαν στο «Πρωινό», η αρχική επιλογή ήταν η ελληνική ομάδα να ξαπλώσει πάνω σε μια εικόνα με τη θάλασσα και τον ουρανό να γίνονται ένα και να ταξιδεύουν τους θεατές στη μαγεία του Αιγαίου. Ωστόσο, στον τελικό της Eurovision 2024, εμείς είδαμε τη Μαρίνα Σάτι να είναι ξαπλωμένη στη σκηνή ενώ το φόντο ήταν οι πολυκατοικίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Μάρτζυς Λαζάρου στην εκπομπή Fay’s Time, δεν τέθηκε ποτέ να είναι φόντο το γαλάζιο που παρουσιάστηκε στην πρόβα της Μαρίνας Σάττι. 

«Όταν κάνουν τις πρόβες τσεκάρουν τον ήχο, τα φώτα, τα γραφικά, τα πάντα όλα. Στη δική μας πρόβα υπήρξε ένα θέμα στα φώτα LED, που αυτό σημαίνει ότι στη δεύτερη πρόβα δεν πας να τσεκάρεις αυτά που ήδη έχεις τσεκάρει στην πρώτη. Αυτό λοιπόν, ήταν ένα γενικό πλάνο που έπαιξαν εκείνη τη στιγμή, καθώς έπρεπε να τσεκάρουν άλλα πράγματα», εξήγησε η Μάρτζυ Λαζάρου. 

«Δηλαδή τόσος ντόρος άδικα;», σχολίασε η Φαίη Σκορδά μετά το τέλος του ρεπορτάζ.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164