Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά για Σεφερλή: «Δυστυχώς για μένα αυτό το λάθος έχει κάνει ο Μάρκος – Δεν του έκανα καμία επίθεση όπως γράφουν στα sites»

Η Φαίη Σκορδά μίλησε και σήμερα Τετάρτη 18/9 στον αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής Buongiorno για τον Μάρκο Σεφερλή και τα καθημερινά του ξεσπάσματα μέσα από τα social media. Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια ιδιαίτερη αναφορά για τον λαοφιλή κωμικό και το πολυσυζητημένο πια σκετς με το Nemo.

«Για εμένα το λάθος που έχει κάνει ο Μάρκος είναι ότι δεν εξηγεί αυτό. Το να βγαίνεις, που καταλαβαίνω ότι είναι πληγωμένος από τον χώρο που δεν τον βάζει τόσο ψηλά όσο τον έχει ο κόσμος. Να εξηγήσει τι πρόθεση έχει μέσα από αυτά τα σκετς που χρησιμοποιεί πάντα και χρησιμοποιεί και συγκεκριμένους χαρακτήρες. Στο συγκεκριμένο κομμάτι σχετικά με το Nemo ήταν διαφορετικά. Ο Μάρκος κάνει αυτό που κάνει. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να εξηγήσει την πρόθεσή του, το θέμα είναι ότι ο κόσμος αυτό το χειροκροτεί και συζητάμε όλο αυτό, γιατί πρέπει να μπαίνουμε στη θέση του άλλου και δεν θέλουμε να στεναχωριέται αυτός που είναι απέναντί μας» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Επειδή στο Instagram δέχτηκα μηνύματα και είδα στα sites τίτλους “Η επίθεση της Σκορδά στο Σεφερλή” ξαναλέω… Δεν έκανα καμία επίθεση ούτε στον κ. Σεφερλή ούτε στον κ. Σούρα. Αλλά θεωρώ επικίνδυνο αυτό που έκανε ο κ. Σούρας και εκεί είναι η ουσία, να μιλάς με τέτοιο τρόπο στον κόσμο. Θέλω να απαντήσει ένας ειδικός. Κανείς δεν λέει ότι τα βιολογικά φύλα δεν είναι δύο, όλοι συμφωνούν με αυτό. Το θέμα είναι να σκεφτούμε με την καρδιά μας ανοιχτή, με αγάπη για τους ανθρώπους που αισθάνονται ότι η ταυτότητα του φύλου τους είναι διαφορετική. Και μιλάμε για το κοινωνικό φύλο» κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega.

 

© 2024 tlife.gr