Φαίη Σκορδά: Η κλήση που δέχτηκε από τον Μάρκο Σεφερλή στις 4 τα ξημερώματα – «Θέλω να πω πρώτη την αλήθεια»

Μετά το χθεσινό ξέσπασμα του Μάρκου Σεφερλή στα social media κατά των παρουσιαστών, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της «Buongiorno» ότι έλαβε κλήση στο κινητό της από τον ηθοποιό στις 4 τα χαράματα

«Δεν βλέπω το κινητό μου τυχαία. Δεν ξέρω γιατί, χθες στις 4 η ώρα τα χαράματα, μήπως έκανε λάθος ο άνθρωπος, είχα μια αναπάντητη κλήση. Έστειλα ένα μήνυμα «καλημέρα, δεν το είδα γιατί προφανώς κοιμόμουν», ξύπνησα μετά από μία ώρα. Μπορεί έγινε κατά λάθος, μπορεί να έχει σχέση και με όλα αυτά που ανέβασε χθες» αποκάλυψε, αρχικά, η Φαίη Σκορδά για να ακολουθήσουν τα αποσπάσματα από όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής στα social media και να συμπληρώσει μετά τα εξής.

«Αισθάνομαι ότι πρέπει να δώσω μια απάντηση γιατί εγώ τον κάλεσα στην εκπομπή. Μάλλον του έστειλα ένα μήνυμα, «καλημέρα Μάρκο, είμαι η Φαίη» γιατί θα ήθελα να τον έχουμε στην εκπομπή και πριν γίνει οτιδήποτε. Όπως τον ήθελα και πέρσι στον ΣΚΑΪ και τον πιέζαμε με την καλή έννοια γιατί είναι ένας καλεσμένος που πάντα έχει ενδιαφέρον και πάντα τον ήθελα να είναι στις εκπομπές. Πέρσι είχε όντως έρθει, είχαμε περάσει πολύ ωραία, είχε γίνει και αυτή η συμφιλίωση με τον Γιώργο Λαμπάτο και είχαμε ασχοληθεί για κάτι πολύ θετικό».

«Επειδή αναφέρετε στους παρουσιαστές θέλω να πω πρώτη την αλήθεια. Τον κάλεσα και με χαρά να ήταν εδώ. Το ότι κάποια θέματα όμως μετά, ακόμη κι αν ήταν εδώ καλεσμένος, θέλεις να τα συζητήσεις με τον άλλον, όπως το κάναμε και χθες με τον Λάκη Λαζόπουλο, σαν παρουσιαστής και σαν δημοσιογράφος θα κάνεις κάποιες ερωτήσεις. Κάποιες στιγμές δεν υπάρχει επικαιρότητα, είναι θετική, όπως όταν έδωσε δουλειά ξανά στον Λαμπάτο και το αναδείξαμε πάρα πολύ ώρα και με μεγάλη αγάπη. Κάποιες άλλες φορές όμως, τι να κάνουμε; Στα θέματα της επικαιρότητας μπορεί να έχουμε και μια διαφορετική άποψη» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, η Φαίη Σκορδά.

«Επειδή είδα διάφορα στα site και αυτό ίσως τον εκνεύρισε, αν αναφέρεται σε μένα, δεν είναι ότι έχω τη μύγα και μυγιάζομαι αλλά μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα και δεν κατάφερα να μιλήσω μαζί του οπότε αναγκάζομαι να το κάνω αυτό».

 

«Μάρκο, μην χάνεις την ψυχραιμία σου» τόνισε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Ανδρέας Μικρούτσικος απευθυνόμενος στον δημοφιλή κωμικό.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164