Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Οι σημαντικοί λόγοι που έφυγε από τον ΑΝΤ1, τα νούμερα τηλεθέασης και η απάντηση για την αλλαγή ώρας

Δύο μήνες περίπου μετά το νέο τηλεοπτικό βήμα της στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τη δημοσιογράφο, Μαρία Κοκολάκη. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στους λόγους που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και στα νούμερα τηλεθέασης, ενώ απάντησε και για το «φλερτ» στη βραδινή ζώνη.

«Κάνω ψυχαγωγία, είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας και μόνο. Αυτό δεν αλλάζει. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν ασχολούμαστε και με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, με έναν διαφορετικό τρόπο» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε αναφορικά με το ενδεχόμενο αλλαγών στο «Πρωινό μας»:

«Από την πρώτη ημέρα το είπα αυτό και το είπα για να ξεκαθαρίζω τα πράγματα. Είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι πολύ δημιουργικό. Και επειδή είμαι αρκετά χρόνια ξέρω ότι μία εκπομπή χρειάζεται και χρόνο και αλλαγές. Προσθετικές, όμως, δημιουργικές. Οι αλλαγές είναι κάτι που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στη βάση της η εκπομπή δεν αλλάζει».

Για την απόφασή της να ολοκληρώσει τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ήταν μία πάρα πολύ συνειδητή απόφαση, την οποία για να την πάρω υπήρχαν σημαντικοί λόγοι. Δεν έγινε πάνω σε μία συναισθηματική φόρτιση, ήταν μία συνειδητή απόφαση και πολύ συνειδητά βρίσκομαι στον ΣΚΑΪ. Η εκπομπή (σ.σ. Το Πρωινό) είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία. Επειδή είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται. Έκλεισε ένας κύκλος αλλά κάποιες σχέσεις με ανθρώπους παραμένουν».

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης, η Φαίη Σκορδά δήλωσε: «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Παλιότερα έβλεπες το 3 μπροστά, τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω έναν γνώμονα ότι επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλάζουμε τον εαυτό μας. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη. Δεν ψάχνω να βρω ποιος φταίει για κάτι, κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις κάποια στιγμή να έρθουν τα αποτελέσματα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει συζητήσει κάτι στη βραδινή ζώνη του σταθμού, η Φαίη Σκορδά απάντησε πως δεν είναι καλή στα ψέματα, ενώ ξεκαθάρισε μία και καλή ότι δεν τέθηκε ποτέ θέμα αλλαγής ώρας για το «Πρωινό μας». «Η δυσκολία είναι ότι ξεκινήσαμε την προετοιμασία της εκπομπής πάρα πολύ αργά. Όταν φτάνεις 20+ Ιουλίου να δίνεις τα χέρια, ήταν πάρα πολύ λίγες οι ημέρες προετοιμασίας. Ίσως να φταίω εγώ γι’ αυτό, γιατί καθυστέρησα, αλλά θέλω να είμαι σωστή».

Δες όλα όσα είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»:

© 2024 tlife.gr