Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Ποιοι είναι οι συνεργάτες που «κλειδώνουν» για το πάνελ της εκπομπής της

Το παζλ για το «κλείδωμα» των συνεργατών της Φαίης Σκορδά για την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ φαίνεται πώς ολοκληρώνεται σταδιακά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στο zappIT, τις τελευταίες μέρες κάποια πρόσωπα που βρίσκονταν αρκετά κοντά, μάλλον απομακρύνονται, ενώ κάποια άλλα έκαναν τη μεγάλη ανατροπή.

Με τα ως τώρα δεδομένα, στο τραπέζι μαζί με τη Φαίη Σκορδά φαίνεται πως θα καθίσουν τη νέα χρονιά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Άγγελος Βουράκης, ενώ όλα δείχνουν πως η Μάρτζυ Λαζάρου ετοιμάζεται να επιστρέψει σε θέση πάνελ.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά οι ανατροπές είναι ορατές. Ο Άγγελος Βουράκης, ο οποίος είχε δεχτεί το προηγούμενο διάστημα δύο προτάσεις, τελικά είπε το ναι και συνεχίζει στη Φαίη Σκορδά.

Παράλληλα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, φαίνεται πως δεν προχώρησαν και οι συζητήσεις του ΣΚΑΪ με την Έλενα Χριστοπούλου. Οι πληροφορίες του zappIT αναφέρουν πως απομακρύνεται η πιθανότητα να την δούμε στην ανανεωμένη εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Σου θυμίζουμε, ότι η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα προβάλλεται στη ζώνη 12 με 2 το μεσημέρι.

© 2024 tlife.gr