Φαίη Σκορδά: Πρεμιέρα στο Mega με νέο look και άγχος – «Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω»

Η Φαίη Σκορδά μας είπε «Buongiorno» μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Mega! Η αγαπημένη παρουσιάστρια έκανε πρεμιέρα το πρωί της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου λίγο μετά τις 9:20, χωρίς να κρύψει το άγχος της αλλά και τη χαρά της που επέστρεψε στο Μεγάλο Κανάλι.

«Καλημέρα Mega, καλημέρα σε όλη την Ελλάδα. Να έχουμε μια καλή τηλεοπτική σεζόν, θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείψατε πολύ. Λέμε καλημέρα, λίγο νωρίτερα και ξαναλέω καλημέρα από το κανάλι που πρωτοξεκίνησα, εδώ στο Mega. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στο Mega. Ξεκινάμε to «Buongiorno» με μια υπέροχη πρεμιέρα. Ξέρετε όσοι με παρακολουθείτε, αυτές τις ημέρες της πρεμιέρας είναι λίγο ιδιαίτερες για μένα, από το άγχος εννοώ. Σε μια ώρα θα είμαι καλύτερα. Έχουμε πολλά να πούμε και πολλά να σας πω» είπε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη της εκπομπής.

«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον Πρόεδρο του σταθμού, τον κ. Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα στελέχη του Mega που όλο το καλοκαίρι ήταν δίπλα μου και με βοήθησαν να ξαναβρώ το πρωινό, το πρωινό μου στο Mega μου με μια υπέροχη παρέα» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Μαζί της θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση.

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164