Φαίη Σκορδά σε Άγγελο Βουράκη: «Μου λένε γιατί δεν σε αφήνουμε να μιλάς περισσότερο – Δεν θέλω να βγαίνει αυτό προς τα έξω»

Με διάθεση να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στον Άγγελο Βουράκη και την παρουσία του στο Πρωινό μας, ξεκίνησε η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης 19/10.

Η παρουσιάστρια απευθύνθηκε στον δικηγόρο, κάνοντάς του πρόταση να είναι από εδώ και στο εξής σε όλες τις ομάδες της.

«Ξέρεις τι μου λένε στο Instagram; Μου λένε “γιατί δεν το αφήνεις αυτό το αγόρι να μιλάει περισσότερο; Πέφτετε όλες πάνω και δεν τον αφήνετε να μιλάει και να αναπτύσσει τις απόψεις του”» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά, με τον Άγγελο Βουράκη να απαντά με χιούμορ: «Εμένα μου αρέσει να μου την πέφτετε γιατί μου αρέσετε κιόλας. Θέλω να μου την πέφτετε».

«Αν βγαίνει αυτό προς τα έξω, δεν θέλω καθόλου γιατί θα σας πω κάτι. Ο Άγγελος Βουράκης για μένα, επειδή έχω το ένστικτο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους και τους συνεργάτες, αν το θέλει και ο ίδιος, θέλω να είναι στις ομάδες μου από εδώ και πέρα πάντα. Το εννοώ αυτό που λέω. Δεν θέλω ποτέ να σε χάσω» ανταπάντησε η Φαίη Σκορδά.

Τότε ο Άγγελος Βουράκης αποκρίθηκε: «Στην καρδιά σου θέλω να είμαι, και στην ομάδα σου θα είμαι πάντα. Σου είπα ότι είμαι πολύ συνειδητά μαζί σου από την αρχή».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164