Καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε η Φωτεινή Πιπιλή την Τετάρτη 25/2.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η δημοσιογράφος και πολιτικός, μεταξύ άλλων, σχολίασε τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, με τις οποίες καλεί τον κόσμο να κατέβει στις συγκεντρώσεις για την επέτειο δύο χρόνων από το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών και τα όσα πήγαν λάθος στην υπόθεση της τραγωδίας.
Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Φαίη Σκορδά είχε έναν έντονο διάλογο με τη Φωτεινή Πιπιλή, όταν η δημοσιογράφος και πολιτικός χαρακτήρισε τις δηλώσεις των γονέων, υπερβολικές.
«Έχει γίνει πολωτικό το κλίμα, στο οποίο είναι βουτηγμένο το σύνολο του πολιτικού συστήματος. Η ένταση δημιουργείτε πάντα από την κορυφή. Υπάρχουν υπερβολικές δηλώσεις από την πλευρά των γονέων, δεν θα κάνουμε τώρα ανάλυση», είπε η Φωτεινή Πιπιλή.
«Δεν δέχομαι τη λέξη υπερβολικές γι’ αυτό που συζητάμε. Οι δηλώσεις των γονέων έχουν μέσα 100% συναίσθημα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί υπερβολικό. Θα ήθελα λίγο να σας ξεκαθαρίσω κάτι γιατί αισθάνομαι άβολα. Εμείς εδώ μιλάμε για τον κόσμο, το λέω επειδή πάτε λίγο την κουβέντα πολιτικά. Τι σχέση έχουν αυτά που λέτε; Εγώ θα υπερασπιστώ τον Φάμελλο ή τον Γεωργιάδη; Εμείς μιλάμε για τον κόσμο. Μην απαντάτε σαν να είμαστε μια πολιτική εκπομπή. Εμείς μιλάμε συναισθηματικά, μας ενδιαφέρει ο κόσμος και είμαστε δίπλα στους γονείς. Είναι πολύ φθηνή η πολιτική κουβέντα για να γίνεται αυτή τη στιγμή. Και αυτή που την πηγαίνουν εκεί και καταλήγουν σε αυτό είναι φθηνοί επίσης», απάντησε σε έντονο διάλογο η Φαίη Σκορδά.
«Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς κυρία Σκορδά, έχω και τις δύο ιδιότητες και έχω και μια πολύ μεγάλη εμπειρία οπότε μπορώ να προβλέψω. Έχει χαθεί η μπάλα και αυτός είναι εις βάρος όλης της κοινωνίας», κατέληξε η Φωτεινή Πιπιλή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ