Φαίη Σκορδά σε Λάμπρο Κωνσταντάρα και Μάρτζυ Λαζάρου: «Σας βλέπω λίγο αμήχανους… Δε με ενημερώνει κανείς, είδα το τρέιλερ»

Αυλαία ρίχνει σήμερα 5/7 και η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay’s time, με τα δημοσιεύματα να θέλουν την παρουσιάστρια τη νέα τηλεοπτική σεζόν να μετακομίζει στο Mega.

«Είναι η τελευταία μας εκπομπή, θα κάνουμε κανονικά τη ροή, έχουμε ετοιμάσει κάποια πραγματάκια, εγώ δε τα γνωρίζω, θα τα δούμε εδώ μαζί» ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει ένα σχόλιο για την καλοκαιρινή εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στην ομάδα της οποίας θα βρίσκεται και η Μάρτζυ Λαζάρου.

«Σας βλέπω λίγο αμήχανους… Να ξεκινήσω λίγο από κάτι άλλο που εμένα δε με ενημερώνει κανείς; Είδα το τρέιλερ για την καλοκαιρινή εκπομπή και κάποιοι άνθρωποι αυτής της εκπομπής θα συνεχίσουν να είναι μαζί σας και να σας κάνουν παρέα όλο το καλοκαίρι με την εκπομπή Summer Cool» είπε η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, αφού ρώτησε πότε κάνουν πρεμιέρα και την ώρα που θα ξεκινάει η εκπομπή, η Φαίη Σκορδά με χιούμορ σχολίασε: «Όσο πάει πηγαίνει και πιο αργά».

«Να σας ευχηθώ καλή επιτυχία. Ό,τι χρειαστείτε, αν χρειαστείτε κάτι από εμένα θα είμαι δίπλα σας. Ο Λάμπρος είναι ο παρουσιαστής. Μαζί θα είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Μάρτζυ όπως πάντα εκεί, και δυο άτομα από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας και ο Ισίδωρος Φίκαρης. Δε πήρα να ρωτήσω αν θα έπρεπε να το πω, αλλά αφού βγήκε το τρέιλερ. Σας εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου ό,τι καλύτερο.

Σε αυτό το πλατό εδώ; Γιατί όχι εδώ; Εντάξει, δε θα πω κάτι άλλο, ήθελα να πω ένα καλή επιτυχία γιατί το αισθάνομαι και είναι από καρδιάς» κατέληξε,

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164