Φαίη Σκορδά σε Νίκο Συρίγο: «Ένα χειροκρότημα γιατί θέλει θάρρος να έρθεις στην εκπομπή μετά τα χθεσινά»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Buongiorno» βρέθηκε ο Νίκος Συρίγος την Τρίτη 24/9.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη με τη Φαίη Σκορδά και συγκεκριμένα στην ενότητα της μαγειρικής, ο Νίκος Συρίγος συνομιλώντας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, του απάντησε στα όσα είχε πει χθες σχετικά με την αντιπαράθεση που είχε με τον Αλέξη Κούγια το Σάββατο 21/9. 

«Δεν είπα τίποτα για τον Συρίγο, είναι αδελφός μου. Τον ξέρω πριν τον μάθετε ευρέως. Είπα τίποτα εγώ;», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τον Νίκο Συρίγο να απαντά: «Πήρα ηρεμιστικά για να μην φωνάζω και σου χαλάσω την αισθητική».

Στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε τον Νίκο Συρίγο στον καναπέ της και είπε: «Ένα χειροκρότημα γιατί θέλει θάρρος να έρθεις στην εκπομπή μετά τα χθεσινά».

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164