Site icon TLIFE

Φαίη Σκορδά: Συγκινημένη στην τελευταία εκπομπή Fay’s Time στον ΣΚΑΪ – «Ερχόμενη στο κανάλι είχα πολλά ερωτηματικά»

Λίγο μετά τις 13:30 η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε οριστικά το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Fay’s Time». Η παρουσιάστρια μίλησε για την εποχή που πρωτοδέχτηκε την πρόταση για το κανάλι του Φαλήρου, ενώ στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη συγκίνησή της.

«Με χαμόγελο θα κλείσουμε αυτή τη σεζόν, σαφώς υπάρχει συναισθηματική φόρτιση» ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά και αποχαιρέτησε όλους τους συνεργάτες της, έναν προς έναν.

«Ερχόμενη στον ΣΚΑΪ με όλα τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ και τις εκπομπές, είχα πολλά ερωτηματικά για τη ψυχαγωγία. Ξέρουμε ότι ο ΣΚΑΪ είναι ένα κανάλι πάντα πρωτοστατεί στο κομμάτι της ενημέρωσης και αυτό είναι το κύριο χαρακτηριστικό του. Αυτή είναι η αλήθεια. Μετά από δύο χρόνια, έχω να σας πω ότι πραγματικά στις δουλειές τη διαφορά την κάνουν άνθρωποι. 

Αισθάνομαι ότι έχω μια φίλη πια. Την τελευταία φορά που την είδα ήθελα να της πω όλα τα προσωπικά μου. Μιλάω για την κα Εύη Κουτσαφτάκη, ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανε την πρόταση, ήρθα στον ΣΚΑΪ και θέλω να σας πω ότι τα κανάλια τα κάνουν οι άνθρωποι και γνώρισα ανθρώπους που τους θέλω στη ζωή μου από εδώ και πέρα.

Άνθρωποι της τηλεόρασης που είναι πεντακάθαροι, καταλαβαίνετε με ποια έννοια. Μιλάω για πεντακάθαρους και ξηγημένους ανθρώπους. Σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και την εκτίμηση που είχατε και τον σεβασμό που δείξατε μέχρι τελευταία στιγμή στο πρόσωπο μου. Που δεν βγήκε τίποτα, με σεβαστήκατε και που με μεγάλη αγκαλιά ακόμη και τώρα είστε δίπλα μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να τα ξαναπούμε» συμπλήρωσε η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε στην Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία της στάθηκε σαν βράχος όταν η Φαίη Σκορδά έχασε τον πατέρα της.

«Δεν κατάλαβα πως έφυγε αυτή η χρονιά γιατί είχα να διαχειριστώ άλλα πράγματα προσωπικά που η δουλειά μπροστά σε αυτά δεν είναι τίποτα. Για λόγους που γνωρίζετε είχα πάει στο πατρικό μου και άνθρωποι από το κανάλι χωρίς να το ξέρω, ήταν εκεί» είπε η παρουσιάστρια και «έσπασε».

«Εμείς όλο κάτι γίνεται και τα ξαναλέμε. Γεια σας και χαρά σας! Καλό καλοκαίρι»!

© 2024 tlife.gr