Φαίη Σκορδά: Τα «καρφιά» κατά του ΑΝΤ1 για τη Μπέττυ Μαγγίρα – «Το να βρεις ένα “μοντέλο” Λιάγκα, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που θέλουν την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα να μην συνεχίζεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Φαίη Σκορδά με τους συνεργάτες σχολίασαν τη συγκεκριμένη εξέλιξη στην εκπομπή Fay’s Time.

Η παρουσιάστρια, το Σάββατο 15/06 επέλεξε ένα ιδιαίτερο τραγούδι για να αρχίσει την εκπομπή της «I love Σου Κου», με πολλούς να θεωρούν ότι είναι ένα μήνυμα για το επερχόμενο τέλος της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά, αφού παρακολούθησε την έναρξη της εκπομπής με το τραγούδι «Νοικιάστηκε», είπε: «Είναι ακομπλεξάριστη, χωρίς να πετάξει μπηχτές, χωρίς να βγει με μούτρα, παρόλο που είχε ενημερωθεί ότι η εκπομπή της δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν. Δεν πιστεύω ότι νιώθει πίκρα, νομίζω ότι είναι απογοήτευση». 

«Τα κανάλια και όλες οι επιχειρήσεις, ανεξάρτητα αν δένονται με κάποιο πρόσωπο, πρέπει να πάρουν κάποιες αποφάσεις, κανείς δεν είναι δεδομένος σε μια επιχείρηση. Επίσης δεν σημαίνει ότι όταν κάτι τελειώνει, θίγει την επαγγελματική αξία του παρουσιαστή. Κάποια πρόσωπα φεύγουν από κάποια κανάλια και μετά επιστρέφουν. Μου είναι πολύ συμπαθής η Μπέττυ και της τηλεφώνησα μετά τα όσα ειπώθηκαν. Μιλήσαμε συναδελφικά και μόνο γιατί έτσι αισθάνθηκα», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Φαίη Σκορδά. 

«Η Μπέττυ ήταν σε ένα κανάλι, στο Open που στο τέλος της σεζόν υπήρχε ένα θετικό πρόσημο. Δεν λέω ότι ήταν πρώτη αλλά είχε πάει πολύ καλά στα νούμερα και έτσι δέχτηκε και άλλη πρόταση. Εμπιστεύτηκε λοιπόν, τον ΑΝΤ1 όπου είχαν συζητήσει για δύο εκπομπές, αυτή του Σαββατοκύριακου αλλά και ένα ακόμη βραδινό σόου. Το βραδινό σόου δεν έγινε ποτέ, μετά άλλαξε η διοίκηση έκανε τα ραντεβού που έπρεπε και πήραν μια απόφαση. Η πρώτη που έγινε για μια πιο ενημερωτική εκπομπή, έγινε για να γίνει. Δεν θεωρώ ότι και εκείνοι βλέπουν στην Μπέττυ Μαγγίρα το πρόσωπο που θα θέλει να καλύψει το infotainment.

Για ποιο λόγο να είναι όλες οι εκπομπές ίδιες; Θα το πω ξεκάθαρα, γιατί δεν θέλω να αναφερθώ αλλά αγαπώ την Μπέττυ. Το ότι το Πρωινό αυτή τη στιγμή έχει έναν παρουσιαστή (σ.σ. Λιάγκα), ο οποίος το κάνει πολύ καλά, είναι γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι δημοσιογράφος. Συγγνώμη. Το να πας να βρεις ένα τέτοιο μοντέλο, σημαίνει ότι δεν σκέφτεσαι», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164