Φαίη Ζαφειράκου για τα δημοσιεύματα περί ξυλοδαρμού: «Δεν χτύπησα κανένα, βάλλομαι πάρα πολύ»

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν το πρωί της Τρίτης 16/7 πως η ηθοποιός Φαίη Ζαφειράκου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα στην Κάρυστο για ενδοοικογενειακή απειλή και βία σε βάρος του πρώην συζύγου της, Ανδρέα Κομπόση.

Έκτοτε ακολούθησε κοινή τους φωτογραφία δείχνοντας πως όλα είναι μία χαρά μεταξύ τους, ενώ ο πρώην σύζυγός της διέψευσε κατηγορηματικά στο TLIFE ότι συνέβη κάποιος ξυλοδαρμός.

Η Φαίη Ζαφειράκου και ο Ανδρέας Κομπόσης παραχώρησαν δηλώσεις και στο κεντρικό δελτίο του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Δεν χτύπησα κανέναν. Εμείς πήγαμε μαζί διακοπές ως είθισται κάθε χρόνο με το παιδί άσχετα που είμαστε χωρισμένοι. Εγώ αυτή τη στιγμή βάλλομαι πάρα πολύ. Σκέψου ότι ο Ανδρέας ανέβασε φωτογραφία και από το πρωινό μπάνιο που αναγκαστικά πήγαμε για το παιδί για να μην του χαλάσουμε τις διακοπές γιατί αρκετά χαλάστηκαν οι δικές μας. Και δεν ισχύει αυτό το πράγμα πως να σου πω» είπε η Φαίη Ζαφειράκου.

«Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία λόγω θορύβου. Όχι ότι έγινε κάτι. Δώσαμε κάποιες εξηγήσεις στην αστυνομία και κυρίως η Φαίη και μετά αφέθηκε ελεύθερη και τελείωσε η ιστορία εκεί. Τώρα από κάπου έχει διαρρεύσει όλο αυτό το πράγμα κι έγινε η τρίχα τριχιά. Η Φαίη θα έπρεπε να ήταν μέσα αν ίσχυαν όλα αυτά. Είναι εδώ μία χαρά δίπλα μου και κάνουμε μπάνιο. Σαν ζευγάρι έστω και πρώην ζευγάρι διαφωνούμε και πολλές φορές δεν είναι τόσο ακραίο το πράγμα όπως αυτά που γράφτηκαν. Είμαστε μία χαρά» δήλωσε ο Ανδρέας Κομπόσης.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164