Site icon TLIFE

Φάρμα: Αυτοί είναι οι δύο φιναλίστ για τον μεγάλο τελικό

Φάρμα: Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον μεγάλο τελικό για το ριάλιτι του Star, το οποίο αύριο Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου ρίχνει αυλαία με την ανάδειξη του νικητή. 

Στον Ημιτελικό που προβλήθηκε απόψε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκε τον Αλέξανδρο Τέλλιο, τον Γιώργο Γιαννακίδη και τον Γιώργο Γιαννούλα στην τελευταία Μονομαχία Αποχώρησης, από την οποία προέκυψαν οι δύο φιναλίστ.

Οι 3 παίκτες κλήθηκαν να διασχίσουν κούνιες, που αν και θυμίζουν πολύ το «Δύσβατο Μονοπάτι», αποδείχθηκαν πολύ πιο απαιτητικές. Στόχος τους ήταν να συλλέξουν είκοσι τσουβάλια από τα καλάθια, που βρίσκονταν ανάμεσα στις κούνιες και να τα μεταφέρουν στο καλάθι, που είχε τοποθετηθεί στον τερματισμό.

Παρά τις αντιξοότητες, οι τρεις άντρες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως μόνο δύο από αυτούς κατάφεραν να μεταφέρουν πρώτοι τα τσουβάλια και ήταν αυτοί που προκρίθηκαν στον αυριανό Μεγάλο Τελικό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννούλια, ο οποίος ολοκλήρωσε τη δοκιμασία τελευταίος και παρότι ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον Τελικό στη Φάρμα, τελικά αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι συγκινημένος.

«Ήταν μία μοναδική εμπειρία, είμαι ο μοναδικός παίκτης που αποχωρώ χωρίς να περάσω από τον αχυρώνα. Νιώθω περήφανος, όλα καλά. Δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννούλας αποχαιρετώντας τη Φάρμα. 

Γιώργος Γιαννακίδης και Αλέξανδρος Τέλλιος, δίνουν ραντεβού στον μεγάλο τελικό της Φάρμας όπου και διεκδικούν το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

 

© 2024 tlife.gr