Φάρμα: Επιστρέφει στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο – Η ημερομηνία της πρεμιέρα και οι νέοι παίκτες

Η Φάρμα επιστρέφει στο Star με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου γνωρίζοντας τους νέους παίκτες του ριάλιτι.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Star, για 2η σεζόν στη Φάρμα, ετοιμαστείτε να ζήσετε ένα μοναδικό, αυθεντικό ταξίδι στην αξεπέραστη ελληνική ύπαιθρο, σε απόλυτη αρμονία με τη φύση και τους αδιαπραγμάτευτους νόμους της. 

Σε μια απομονωμένη τοποθεσία, μακριά από τις ανέσεις της σύγχρονης αστικής ζωής, oι παίκτες της Φάρμας καλούνται να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγροτικής ζωής, που μπορεί να είναι σκληρή, αλλά ταυτόχρονα είναι γεμάτη γοητεία.

Στο βιωματικό αυτό ταξίδι που ξεκινούν, θα χρειαστεί να ανταποκριθούν σε αποστολές υψηλών απαιτήσεων, δύναμης, αντοχής και δεξιοτήτων.  Μόνο έτσι θα καταφέρουν να κερδίσουν τις παροχές και τα έπαθλα, που θα κάνουν την επιβίωση στην ύπαιθρο λίγο ευκολότερη.

Η 2η σεζόν της Φάρμας έρχεται στο Star και… ανεβάζει τον πήχη! Περισσότερη ένταση, απρόβλεπτες ανατροπές και δυναμικά αγωνίσματα θα
καθηλώσουν το κοινό. Συνεχείς προκλήσεις, απαιτητικές συνθήκες και σκληρές μάχες θα δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές, τις ικανότητες και τα
σωματικά και ψυχολογικά όρια των παικτών.

Ποιος θα καταφέρει να επιβιώσει;

Ποιος θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής; Κάθε εβδομάδα, κάποιος θα αποχωρεί.

Θα είναι ο λιγότερο αυτάρκης;

Ο λιγότερο ικανός να συμβάλει στην ομάδα; Ή εκείνος που δεν θα ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες; Η συνολική στρατηγική που θα επιλέξει κάθε παίκτης κατά την παραμονή του στη Φάρμα, αλλά κυρίως η θέληση και η προσαρμοστικότητά του, είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164