Φάρμα: «Λύγισε» μπροστά στους συμπαίκτες του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης

Μια ιδιαίτερα συγκινητική εξομολόγηση είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σήμερα οι τηλεθεατές της Φάρμας με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. 

Ο πρώην περιφερειάρχης συγκέντρωσε όλους τους συμπαίκτες του στο τραπέζι του σαλονιού προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους κάποιες σκέψεις.

«Ήθελα να νιώσετε αυτό που είναι η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Μπορεί να το ένιωθα την επόμενη εβδομάδα όμως, τώρα το ένιωσα. Δε φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου… Να κάνω αυτή την εμπειρία ζωής» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης λυγίζοντας και ξεσπώντας σε δάκρυα.

Ωστόσο μερικά δευτερόλεπτα μετά με την ίδια συγκίνηση, συνέχισε και είπε: «Έχω μέχρι στιγμής πια, δυο μεγάλους σταθμούς στη ζωή μου. Όταν το 1998 ως βουλευτής τοποθέτησα με τσαμπουκά την ελληνική σημαία στο ελληνικό Κοινοβούλιο. Δεν υπήρχε μέχρι τότε. Ο δεύτερος είναι η γέννηση της κόρης μου γιατί η άλλη μου κόρη είναι από τη γυναίκα μου. Εξίσου παιδιά μου είναι. Και μπήκα εδώ για το κάτι διαφορετικό. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα».

Οι συμπαίκτες του όλη αυτή την ώρα τον άκουγαν με προσοχή εξίσου συγκινημένοι και εκείνοι και όταν τελείωσαν τον χειροκρότησαν. 

Σε δηλώσεις που έκανε λίγο μετά στην κάμερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε: «Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας για να μην πω ολόκληρης της Ελλάδας, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή. Μου έλειψαν οι συνεργάτες, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα μου έλειψαν η γυναίκα μου και οι κόρες μου.

Δε φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα έμπαινα σε αυτή τη δοκιμασία, δοκιμασία αντοχών, αδυναμιών αλλά το έκανα μόνος μου».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164