Site icon TLIFE

Φειδίας Παναγιώτου: Αυτή είναι η νέα σύντροφός του – 24 ετών, Tik toker, ζει σε ένα βανάκι τις τελευταίες εβδομάδες

Ο Φειδίας Παναγιώτου είδε τα φώτα της δημοσιότητας να στρέφονται πάνω του από την ημέρα που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής. Ο 24χρονος Κύπριος Youtuber που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα είναι σε σχέση με μία νεαρή Tiktoker και make up artist, όπως αναφέρουν τα τοπικά sites.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φειδίας Παναγιώτου διατηρεί δεσμό εδώ και μερικές εβδομάδες με την όμορφη ξανθιά Στυλιάνα Αβερκίου. Μάλιστα, οι δυο τους σε live που πραγματοποίησαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψαν τη σχέση τους, μετά από ερωτήσεις που δέχθηκαν από τους ακόλουθούς τους. 

Ποια είναι η σύντροφος του Φειδία Παναγιώτου

Η νεαρή Tik Toker είναι επίσης 24χρονών και ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως μεταδίδουν τα κυπριακά Μέσα, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί tour προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τα μέρη της Ευρώπης, ζώντας σε ένα βανάκι.

Η Στυλιάνα Αβερκίου μετρά 26 χιλιάδες followers στο Instagram ενώ στο Tik Tok σχεδόν 62 χιλιάδες.

 

Το πρωί της Δευτέρας 19 Αυγούστου, γνωστοποιώντας κι επισήμως τον δεσμό τους, ο Κύπριος νεαρός Ευρωβουλευτής και η αγαπημένη του, Στυλιάνα Αβερκίου, μοιράστηκαν μαζί με τους ακόλουθούς τους, τη δραστηριότητα που έκαναν.  Ειδικότερα, το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο εξωτερικό, θέλησε να ζήσει την εμπειρία του τελεφερίκ, με τους δυο τους να μπαίνουν σε αυτό, και να απολαμβάνουν την όλη διαδρομή.

@stylianaaverkiou @Fidias Panayiotou ♬ original sound – Styliana Averkiou
© 2024 tlife.gr