Φελίσια Λαπάτη για την ενδεχόμενη συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά: «Μου είναι συμπαθής αλλά όχι»

Τη Φελίσια Λαπάτη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Summer’s Cool και η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Γκρόσι.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σεζόν που έκλεισε και απάντησε στις φήμες που τη θέλουν να παίρνει θέση την επόμενη σεζόν στο πάνελ της Φαίης Σκορδά.

«Η ραδιοφωνική σεζόν έκλεισε πολύ ωραία. Ήταν 3 πολύ όμορφα χρόνια στον Ρυθμό, πάμε γι’ άλλα. Από την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκομαι στο ραδιόφωνο με δική μου απόφαση. Λόγω της ηλικίας του παιδιού και της πίεσης που είχα μαζεμένη τα τελευταία χρόνια, από τη στιγμή που υπάρχουν κι άλλες δουλειές που μου προσφέρουν χρηματικές απολαβές, θα κρατήσω επιλεκτικά κάποιες», είπε αρχικά η Φελίσια Λαπάτη.

«Θέλω λίγο περισσότερο χρόνο για μένα, επιλέγω κάποιες δουλειές που με κάνουν να νιώθω πιο ευέλικτη, όπως το να παίζω μουσική και να ασχοληθώ με το Instagram. Θέλω να επικεντρωθώ σε κάποιους προσωπικούς στόχους και στο παιδί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Στην παρούσα φάση δεν πηγαίνω κάπου, λέω όχι γενικότερα σε κάτι τηλεοπτικό. Η Φαίη μου είναι πολύ συμπαθής, έχω κάνει την πρακτική μου στο πλάι της και τη θαυμάζω πολύ για τη δουλειά της. Ούτε στο ΟΡΕΝ κλείνω την πόρτα, οχυρώθηκα καλύτερα για τις επόμενες συνεργασίες μου. Το dream job είναι μία ταξιδιωτική εκπομπή, δεν υπάρχει καλύτερο από το να σε πληρώνουν για να ταξιδεύεις», παραδέχτηκε κλείνοντας η Φελίσια Λαπάτη.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164