Τις δηλώσεις του πρώην συζύγου της, Χάρη Γρηγορόπουλου σχολίασε η Φωτεινή Ντεμίρη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μαρία Κοκολάκη.
«Είμαι 40 χρόνια στη δουλειά, πέρυσι τα έκλεισα και θεωρώ ότι ασχολήθηκαν περισσότερο με ένα προσωπικό μου ζήτημα πέρυσι το καλοκαίρι παρά με τη δουλειά που έχω κάνει αυτά τα 40χρόνια. Με ενοχλούσα που έμπαινα στις ειδήσεις της Google και ήμουν πρώτη μούρη κάθε μέρα. Οι σχέσεις με τη Φωτεινή Ντεμίρη είναι άψογες, δεν έχουμε πάρει διαζύγιο έτσι κι αλλιώς, Έχουμε πολύ καλή σχέση» ήταν οι δηλώσεις του Χάρη Γρηγορόπουλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με τις δηλώσεις αυτές ταυτίστηκε και η Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία δήλωσε, «Σαν να έχει δίκιο μου φαίνεται. Έχει δίκιο ο Χάρης. Το περίμενα όμως ότι θα είμαστε πρώτο θέμα. Είναι ενοχλητικό να βλέπεις συνέχεια τον εαυτό σου να λένε για την προσωπική σου ζωή. Για τη δουλειά μας θέλουμε να λένε, όχι για τα προσωπικά μας. Δεν είναι και τόσο ωραίο».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories ![](data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns='http://www.w3.org/2000/svg'%20viewBox='0%200%2024%2024'%3E%3C/svg%3E)
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ