Φώτης Σεργουλόπουλος: Η πρώτη δημόσια αναφορά στον σύζυγό του, Βαγγέλη Γερασίμου

Την πρώτη του δημόσια αναφορά στον σύζυγό του, Βαγγέλη Γερασίμου έκανε το πρωί της Δευτέρας 21/10 ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή του.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης που είχε ο παρουσιαστής με την συμπαρουσιάστριά του, Τζένη Μελιτά και την καλεσμένη τους Ευγενία Δημητροπούλου, θέλησε να αφηγηθεί μια ιστορία για τον γιο του. Κατά τη διάρκεια της αφήγησης αυτής ήρθε και η αναφορά στον σύζυγο του.

«Θυμάμαι ότι όταν είχε γεννηθεί ο γιος μου, αμέσως μου ήρθε η πρόταση να κάνω την Πρισίλα στο θέατρο Μπάντμιντον, και το έκανα. Τον έπαιρνα στο καρότσι -ήταν έξι μηνών- και τον άφηνα επάνω στις…», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και διέκοψε τη ροή του λόγου του. Στη συνέχεια, χαμογελώντας, είπε: «όχι μόνο του, με τον Βαγγέλη».

Σε αυτό το σημείο τον διέκοψε η Ευγενία Δημητροπούλου και του ευχήθηκε: «Να ζήσετε!». «Ευχαριστώ», απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ολοκλήρωσε την περιγραφή του λέγοντας: «Τον άφηνα επάνω στις κερκίδες και καθόταν μέσα στο καρότσι και κοίταγε».

Να θυμίσουμε πως ο Φώτης Σεργουλόπουλος και ο Βαγγέλης Γερασίμου παντρεύτηκαν πριν μερικές ημέρες στο δημαρχείο Αθηνών έπειτα από πολλά χρόνια σχέσης.

Δες το σχετικό απόσπασμα από το 4ο λεπτό κι έπειτα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164