Site icon TLIFE

Φώτης Σεργουλόπουλος: Ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις του με τη Μαρία Μπακοδήμου – «Βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική»

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν ο πρώτος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη νέα σεζόν στο The 2Night Show.

Ο γνωστός παρουσιαστής κάνοντας αναδρομή στην πορεία αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου και τα χρόνια που συνυπήρξαν μαζί τηλεοπτικά.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία, ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε αρνητικά,  αιτιολογώντας πως ο καθένας τους έχει ακολουθήσει μια διαφορετική πορεία. 

Σε πληγώνει που έχει τελειώσει αυτή η ιστορία.

Όχι. Και οι δύο νομίζω βρισκόμαστε σε μία φάση τελείως διαφορετική και νομίζω το πιο φυσικό πράγμα είναι να αφήνεις τα πράγματα να έρθουν όπως έρχονται. Δεν χρειάζεται, ούτε να πιέζεις, ούτε να κάνεις κάτι το οποίο είναι… θανατικό ας πούμε.

Ο καθένας σέβεται την αυτοτέλεια του άλλου και νομίζω ότι καλά είμαστε έτσι όπως είμαστε. 

Πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσετε να ξανασυνεργαστείτε ποτέ;

Δεν νομίζω, ο καθένας έχει πάρει τον δρόμο του και σέβεται ο ένας τον δρόμου του άλλου. Δεν νομίζω ότι θα έμπαινα ποτέ στα χωράφια του άλλου.

Θα ήταν μεγάλη επιστροφή, Φώτης – Μαρία ξανά.

Με την τηλεόραση έχω μια αγάπη. Αγαπώ να δουλεύω στην τηλεόραση , δεν μπερδεύω τη ζωή μου με την τηλεόραση, καθόλου. Την έχω τελείως ξεχωριστά. Δεν μου αρέσει να είμαι ένας άνθρωπος που η τηλεόραση είναι η ζωή του.

© 2024 tlife.gr