Η Γιάννα Τερζή μίλησε στον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο από τον OGAE για την εμπειρία της στη Eurovision, όταν εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό το 2018.
Η τραγουδίστρια βρέθηκε σε εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη και δέχτηκε θερμή υποδοχή από τους θαυμαστές της. «Είναι σαν να ξαναζώ τις στιγμές του 2018, γιατί μετά από επτά χρόνια ο κόσμος είναι τόσο ενθουσιασμένος για το κομμάτι κι αυτό μου δίνει τεράστια χαρά και τιμή. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενη! Ακόμα λαμβάνω μηνύματα, ακόμα βλέπω σχόλια κάτω από τα σχετικά βίντεο και σημαίνει ότι κάτι έχει αφήσει στη ψυχούλα του καθένα» είπε χαρακτηριστικά η Γιάννα Τερζή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η Γιάννα Τερζή συνέχισε: «Εγώ είμαι ακόμα πολύ υπερήφανη για το κομμάτι, που ήταν ένα ρίσκο, δεν ήταν κάτι συνηθισμένο και πιασάρικο. Και χαίρομαι πάρα πολύ που άρεσε σε τόσο κόσμο».
Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για την Klavdia με την «Αστερομάτα». «Προφανώς εμένα μου αρέσει ο ελληνικός στίχος, εύχομαι καλή επιτυχία στη χώρα μας και στην Klavdia. Να το ευχαριστηθεί και να είμαστε όλοι χαρούμενοι που συμμετέχουμε. Να πάει η Klavdia με όλη μας τη θετική ενέργεια», σημείωσε.
Δες το απόσπασμα που προβλήθηκε στη Super Κατερίνα:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ