Site icon TLIFE

Γιάννης Αϊβάζης: «Με τη Μαρία Κορινθίου έχουμε χωρίσει, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας»

Σε μια νέα βραδινή έξοδο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες τον Γιάννη Αϊβάζη το βράδυ της Δευτέρας 16/9. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για τη συνεργασία με τη Μαρία Κορινθίου μετά τον χωρισμό τους, αλλά και σε όλους εκείνους που ισχυρίστηκαν ότι ήταν όλο ένα διαφημιστικό κόλπο με αφορμή τη θεατρική τους συνύπαρξη.

«Το καλοκαίρι το πέρασα περίεργα, αλλά ωραία. Γνωρίζετε την κατάσταση, μετά από τόσα χρόνια είναι λίγο δύσκολο, αλλά ήταν καλά» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Αυτό που είπα είναι ότι ακόμη και ένα διαζύγιο με τον αγαπημένο σου άνθρωπο, μπορεί να είναι σε καλή βάση. Και έτσι πρέπει να είναι σε γενικές γραμμές. Δεν είπα κάτι άλλο. Η συνεργασία μου με τη Μαρία στο θέατρο, είχε κλειστεί πολύ πριν την απόφασή μας. Δε μου αρέσει να ακούω ανακρίβειες από κάποιους συναδέλφους σας περί διαφημιστικών κόλπων ή οτιδήποτε άλλο.

Είναι πολύ χαζό, για να μη χρησιμοποιήσω κάποια άλλη λέξη, κάποιος άνθρωπος να σκεφτεί ότι μπορεί κάποιος έχοντας μια οικογένεια και ένα παιδί από πίσω, να χαλάσει τη ζωή του ή να προσποιηθεί κάτι για να έχει μια εμπορική επιτυχία. Για να το κλείσουμε το θέμα, τα οικογενειακά μας δε μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα. Κάποια πράγματα δε θα τα μάθετε ποτέ ή μάλλον, δε θέλουμε να τα μάθετε γιατί δε σας αφορούν, ούτε εσάς ούτε τον κόσμο που μας αγαπά,

Σίγουρα, θα έρθει η στιγμή που κάποιος από τους συναδέλφους σας παρουσιαστές θα μας καλέσει για μια συνέντευξη και θα πούμε κάποια πράγματα παραπάνω. Μέχρι εκεί που σας αφορά όμως. Το ξέρετε ότι έχω χωρίσει με τη Μαρία, θέλετε τη δική μου επιβεβαίωση; Προφανώς έχετε διαβάσει ένα δημοσίευμα που το ανέφερε. Ναι, έχουμε χωρίσει με τη Μαρία. Αυτό δεν αλλάζει την οικογενειακή μας ζωή.

Αν θέλετε την επιβεβαίωση, ναι, δε χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Προφανώς και η αγάπη παραμένει» ξεκαθάρισε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αϊβάζης. 

«Το έργο που θα συνυπάρξουμε λέγεται ¨Τελευταίος χορός”. Έρχεται σε μια περίοδο που μας το κάνει λίγο δύσκολο συναισθηματικά, μιλά για έναν χωρισμό. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που αλλάζει είναι η κοινή σου ζωή» κατέληξε ο ηθοποιός.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day.

© 2024 tlife.gr