Site icon TLIFE

Γιάννης Πλούταρχος: O γιος του, Γιώργος Κακοσαίος για την 47χρονη stalker – «Είναι αλήθεια ότι του άφηνε ραβασάκια»

Ο Γιάννης Πλούταρχος  προσέφυγε στη Δικαιοσύνη για να αντιμετωπίσει θαυμάστρια, η οποία τον παρενοχλούσε καθημερινά επί σχεδόν έναν χρόνο, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης 8 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η 47χρονη stalker πήγαινε έξω από το σπίτι του Γιάννη Πλούταρχου στα νότια προάστια και του άφηνε ερωτικά ραβασάκια με καραμελίτσες, ενώ όπως μας δήλωσε η σύζυγός του, Μαρία Παπαδοπούλου, «η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο».

Η κάμερα της Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Ελισάβετ Οικονόμου συνάντησαν τον γιο του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η συγκεκριμένη γυναίκα παρενοχλούσε για καιρό τον πατέρα και την οικογένειά του, ωστόσο, αυτά είναι καλύτερα αυτά να τα λύσουν οι δικηγόροι των δυο πλευρών χωρίς να θέλει να κάνει καμία περεταίρω δήλωση.

«Όντως έχει συμβεί κάτι. Δε θα ήθελα όμως να μιλήσω γι’ αυτό. Καλύτερα να τα λύσουν οι δικηγόροι που τα ξέρουν όλα αυτά καλά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αλήθεια είναι ότι μας ενοχλούσε καιρό και άφηνε ραβασάκια στον μπαμπά. Προτιμώ όμως να πουν οι δικηγόροι αύριο στο δικαστήριο» είπε ο Γιώργος Κακοσαίος.

© 2024 tlife.gr