Γιάννης Στάνκογλου: «Χώρισα με την πρώην γυναίκα μου λίγο πριν την καραντίνα, εκείνη έμενε με τα παιδιά στον 6ο κι εγώ στον 3ο»

Για τον χρόνο που απολαμβάνει να περνάει με τα παιδιά του αλλά και για το μεταβατικό στάδιο μετά τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του μίλησε ο Γιάννης Στάνκογλου το μεσημέρι της Τετάρτης 5/6 στην εκπομπή «Στούντιο 4».

«Παλεύω πάρα πολύ να έχω ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μου. Έχω ενοχές. Αν χάσω ένα παιχνίδι του γιου μου στο ποδόσφαιρο, έχω ενοχές μετά. Σκέφτομαι από τώρα ότι του χρόνου που θα έχω θέατρο και γυρίσματα, θα μου λείψει ο χρόνος μαζί τους. Προετοιμάζω όμως από τώρα τα παιδιά γι’ αυτό.

Έχουμε συνεπιμέλεια με τη μαμά τους, 3,5 μέρες την εβδομάδα τα έχω εγώ. Βλέπω πόσο ήρεμα είναι τα παιδιά, παίρνουν αγάπη και από τις δυο πλευρές. Έχω καταλάβει ότι έχω κάνει δυο παιδιά, που είναι καλά παιδιά. Αν για κάτι νιώθω περήφανος στη ζωή μου, είναι αυτό.

Το ότι έχουν δυο σπίτια τους αρέσει, γιατί άλλα παιχνίδια έχουν στο ένα, άλλα στο άλλο, άλλα κάνουν με τον μπαμπά, άλλα με τη μαμά. Η μετάβαση δεν ήταν πολύ εύκολη. Ο χωρισμός ήρθε πριν 3,5-4 χρόνια, λίγο πριν την καραντίνα. Εγώ λίγο πριν την καραντίνα είχα βρει έναν χώρο στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας από τον 6ο που μέναμε. Περάσαμε τα 2,5 χρόνια 6ο-3ο, μετά τον χωρισμό. Τρώγαμε μαζί, ήμασταν όλη μέρα μαζί» είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός εξήγησε και τον λόγο που άργησε να επικοινωνήσει τον χωρισμό του.

«Άργησα να το πω δημόσια γιατί θα με πρήζανε. Μπορεί να έχεις πέντε δουλειές να μιλήσεις και στο τέλος όλοι οι δημοσιογράφοι βρίσκουν να κάνουν focus σε αυτό. Περισσότερο προστασία για τα παιδιά μου ήταν. Το χα πει σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη, δε το τσίμπησε κανείς εκεί, οπότε μετά λέω άστο.

Υπάρχει ένας σεβασμός από κάποιους δημοσιογράφους, οπότε όταν πήγαινα σε μια συνέντευξη σε μια εκπομπή που το ξέρανε, τους έλεγα να μην το πάμε εκεί και το σεβόντουσαν. Αν θες να κρύψεις κάτι, γίνεται. Δε μου αρέσει τόσο πολύ αυτό με τα προσωπικά συνέχεια» εξήγησε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164