Γιάννης Τσιμιτσέλης για Tempting Fortune: «Είναι κάτι πρωτόγνωρο, μία πρόκληση για μένα καινούργια με πολύ ενδιαφέρον»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι ο παρουσιαστής του νέου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ Tempting Fortune.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Summer’s Cool για το νέο παιχνίδι περιπέτειας, αλλά και το διάστημα που θα μείνει εκτός Ελλάδος για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο, μία πρόκληση για μένα καινούργια με πολύ ενδιαφέρον. Είναι κάτι φρέσκο και θα βάλω το δικό μου στυλ σε αυτό. Ουσιαστικά είναι η περιπέτεια 12 ανθρώπων, που προσπαθούν να αποφύγουν κάποιους πειρασμούς, με τους οποίους θα έρχονται αντιμέτωποι κάθε μέρα», ανέφερε ο  ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για το Tempting Fortune.

«Όταν κάποιοι άνθρωποι κάνουν ένα οδοιπορικό σε μία άγνωστη χώρα, δεν κοιμούνται στο σπίτι τους και δεν θα μαγειρέψουν το σπιτικό τους φαγητό, σίγουρα θα προκύψουν θεματάκια στην πορεία. Οι παίκτες θα έχουν εντελώς αθώο μυαλό, δεν θα μπορούν να κάνουν στρατηγική άμεσα, θα πρέπει να δουλέψουν ως ομάδα», πρόσθεσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Τέλος ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην σύντροφό και στην κόρη του:  «Είπα στην Κατερίνα (Γερονικολού) ότι θα λείψω έναν μήνα εκτός Ελλάδος για το παιχνίδι. Η κόρη μου μεγαλώνει, το απολαμβάνω και το χαίρομαι. Αλλάζει, κάνουμε διάφορες συζητήσεις», ανέφερε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164