Γιάννης Βούρος: «Η τέχνη πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα, όποιος διαφωνεί, δεν καταστρέφει αλλά εκφράζεται κόσμια»

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες» για τη ζωή του Στράτου Διονυσίου στο θέατρο Παλλάς βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Βούρος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες των εκπομπών για το επεισόδιο στην Εθνική Πινακοθήκη με Βουλευτή της «Νίκης».

«Η τέχνη πρέπει να εκφράζεται ελεύθερα, όποιος διαφωνεί δεν καταστρέφει αλλά εκφράζεται κόσμια. Μπορεί να μπει στην λογική να γράψει κάτι, μπορεί να αντιπαρατεθεί με έναν κόσμιο και πολιτισμένο τρόπο γιατί αυτές οι ενέργειες σίγουρα δεν συνάδουν με αυτό που ο καταγγέλλων θέλει να εκφράσει» τόνισε ο Γιάννης Βούρος.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164