Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Έβγαινα με δύο γυναίκες παράλληλα, αλλά δεν ήμουν σε σχέση»

Σε ένα quiz ερωτήσεων απάντησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Οικονομάκη.

Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε σε προσωπική ερωτήσεις, ενώ αποκάλυψε πως στο παρελθόν έβγαινε με δύο γυναίκες παράλληλα.

«Μου έχουν πει τον καφέ και τα χαρτιά με μεγάλη αποτυχία και ρίχνω τα χαρτιά για πλάκα. Έχει τύχει να πάω να πληρώσω και να μην έχω πορτοφόλι γιατί ξεχνάω εύκολα πράγματα. Έχω πει ψέματα στη δουλειά ότι μου έσκασε το λάστιχο επειδή είχα αργήσει. Άπειρες φορές έχω ξεχάσει γενέθλια και επετείους», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Όσον αφορά στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποκάλυψε: «Στο λύκειο έχω χωρίσει πρώην σχέση μου με γραπτό μήνυμα. Μου έχει τύχει να βγαίνω ραντεβού με δύο άτομα παράλληλα. Στο παρελθόν έχω ψάξει κινητά, μηνύματα, Facebook, όλα. Έχω παρακολουθήσει και σύντροφό μου».

«Δεν έχω παρακολουθήσει πρώην μου από ψεύτικο προφίλ, παρά είναι ίντριγκα. Μου έχουν κάνει άπειρες φορές ghosting. Έχω φάει χυλόπιτα από άτομο του φαν κλαμπ μου. έστειλα μήνυμα και με έγραψε. Μόνο μεθυσμένα μηνύματα στέλνω», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164