Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είμαστε στη Σκιάθο και η μπέμπα μας έκανε τις πρώτες βουτιές»

Στην εκπομπή «Ελένη» μίλησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5/7 ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο νικητής του Survivor βρίσκεται στο νησί του τη Σκιάθο μαζί με την σύζυγό του, Δήμητρα Βαμβακούση και τη μονάκριβη κόρη τους.

Μιλώντας στην Ελένη Μενεγάκη, ο Ντάνος είπε αρχικά: «Η θάλασσα είναι το σπίτι μου. Είμαστε οικογενειακώς στην Σκιάθο κι έκανε και η μπέμπα μας τις πρώτες βουτιές. Της αρέσει πάρα πολύ κι αυτό μας έκανε χαρούμενους. Στο μέρος που μεγάλωσα κι εγώ στις Κουκουναριές φαίνεται να το αγαπάει και η κόρη μου».

Για τους πρώτες μήνες της γονεϊκότητας και πώς την βιώνουν με τη σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε: «Περάσαμε ένα χρόνο πολύ δύσκολο, με διάφορά καλά, δύσκολα κι εναλλαγές στα συναισθήματα. Η μπέμπα μας δίνει και μία έξτρα χαρά».

Ερωτηθείς για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα κι αν θα είναι στην τηλεόραση ο ίδιος απάντησε: «Η τηλεόραση είναι λίγο αμφιταλαντευόμενη. Μπορεί εκεί που έχεις κάτι να μην προχωράει κι εκεί που δεν έχεις ξαφνικά να χτυπήσει το τηλέφωνο και να γίνει κάτι καινούργιο. Προέρχομαι από μία πολύ σημαντική συνεργασία στην ”Γη της Ελιάς” και νομίζω ότι όπως προέκυψε η συνεργασία αυτή κάπως έτσι θα συνεχίσουν τα πράγματα».

«Καλό καλοκαίρι σε όλους» ευχήθηκε από την Σκιάθο ο Γιώργος Αγγελόπουλος κλείνοντας.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164