Site icon TLIFE

Γιώργος Αρσενάκος: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, έμεινα χωρίς δουλειά και χωρίς αυτοκίνητο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Γιώργος Αρσενάκος την Τρίτη 14/6.

Ο CEO της Panik Records μίλησε μεταξύ άλλων, για την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο, «Ένα θέλω μπορεί» αποκαλύπτοντας τον λόγο που ξεκίνησε να το γράφει, ενώ αναφέρθηκε και στη τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν τον απέλυσαν από την εταιρεία που εργαζόταν.

«H καραντίνα με οδήγησε στο να γράψω το βιβλίο, γιατί μέσα στην καραντίνα κάναμε ένα διάλειμμα, οι ρυθμοί έπεσαν οπότε εκεί σκέφτηκα τι έκανα τα τελευταία 20 χρόνια και είπα να κάνω έναν αναλογισμό και έτσι προέκυψε το βιβλίο», είπε αρχικά ο Γιώργος Αρσενάκος.

Όσον αφορά στην δύσκολη περίοδο που έζησε όταν απολύθηκε από την εταιρεία που εργαζόταν, ο Γιώργος Αρσενάκος σημείωσε: «Η καριέρα μου ξεκίνησε όταν με απέλυσαν από την εταιρεία όπου δούλευα. Αυτές οι απολύσεις όμως είναι υπέροχες, τους ευχαριστώ πολύ, αλλά πιο πολύ ευχαριστώ τον Πάρι Κασιδόκωστα, ο οποίος την ώρα που με απέλυσαν μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται την κατάλληλη στιγμή στη ζωή σου και σε κάνουν να πιστέψεις στον εαυτό σου, όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν αφήσει μόνο σου.

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήμουν 30 χρονών, έμεινα χωρίς δουλειά, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς να ξέρω τι θα κάνω. Δεν είναι θέμα υγείας όμως, οπότε το ξεπερνάς και η ζωή στα φέρνει όπως σου αξίζει και όπως τα ξεκινάς», πρόσθεσε ο CEO της Panik Records.

 

Το βιβλίο «Ένα Θέλω Μπορεί»

Το πρώτο του βιβλίο του Γιώργου Αρσενάκου, «Ένα Θέλω Μπορεί», κυκλοφορεί, σε όλα τα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Έσοπτρον .Το «Ένα Θέλω Μπορεί» δεν είναι μία βιογραφία, ούτε απλά η εξιστόρηση ενός success story και η πορεία ενός επιτυχημένου manager. Πρόκειται για ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, με 12 αρχές ζωής και επιτυχίας, που προτρέπει κάθε αναγνώστη να διεκδικήσει και να κατακτήσει τα «θέλω» και τα όνειρά του.Μέσα από μία προσωπική ιστορία και πορεία 20 χρόνων, ο Γιώργος Αρσενάκος εξομολογείται, παρουσιάζει κάποιες αρχές του για τη ζωή, τη δουλειά, την προσπάθεια και την επιτυχία και παρακινεί τον αναγνώστη να βρει κοινά σημεία και να χαράξει τη δική του προσωπική διαδρομή. Στο «Ένα Θέλω Μπορεί», η προσωπική εμπειρία γίνεται καθρέφτης για τον καθένα μας, ώστε, παρά τις τυχόν αντιξοότητες, να φτάσουμε από το «θέλω» στο «μπορώ».

© 2024 tlife.gr