Γιώργος Αυτιάς – Ευρωεκλογές: «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ, έχω λάβει το μήνυμα από τον ελληνικό λαό»

Στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Σήμερα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Αυτιάς, μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, δεν έχει κοιμηθεί το βράδυ και ότι οι άνθρωποι που συναντούσε κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, τον ρωτούσαν για τα επιδόματα και όχι για το νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών. 

«Δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο τα τηλέφωνα που έχω λάβει και τα μηνύματα του κόσμου. Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών είναι ένα και μοναδικό: ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά κοινωνία. Η κοινωνία έχει θέματα. Η κοινωνία διαβάζει τα πολιτικά δεδομένα πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η Ελλάδα δεν είναι η πλατεία Συντάγματος» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Αυτιάς.

«Η κοινωνία είπε θέλω στήριξη στην οικονομία, θέλω να φύγει αυτό το βάρος του σούπερ μάρκετ, θέλω καλύτερη υγεία και δημόσια διοίκηση. Αυτά είναι τα πράγματα. Ο πρωθυπουργός ξέρει να διαβάζει τα νέα πολιτικά δεδομένα και πλέον θα κινηθεί κι εκείνος αντιστοίχως» πρόσθεσε. 

Επίσης, ο Γιώργος Αυτιάς σημείωσε: «Η ακρίβεια είναι το θέμα και η καθημερινότητα. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν για τα επιδόματα, για την αύξηση των μισθών, όχι για τον νομοσχέδιο των ομόφυλων»

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164