Site icon TLIFE

Γιώργος Γρηγοριάδης – Χριστίνα Ιορδανίδου: Μιλούν πρώτη φορά για τα 15 ημερών δίδυμα παιδιά τους

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης και η σύζυγός του, Χριστίνα Ιορδανίδου μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και στη δημοσιογράφο, Δήμητρα Καλφούντζου, μόλις 15 ημέρες μετά τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Τα μωράκια ήρθαν στην κόσμο με την μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης όπως είχε συμβεί και με τη ίδια την μητέρα τους πριν από 40 χρόνια, αφού είναι το πρώτο παιδί του σωλήνα στην Ελλάδα.

Η Χριστίνα Ιορδανίδου περιέγραψε πώς είναι τα πρώτα 24ωρα με τα μωρά τους. «Οι πρώτες 15 μέρες με τα δίδυμα μωράκια μας είναι δύσκολες, τέλειες, με πολλή χαρά και καθόλου ύπνο», με τον Γιώργο Γρηγοριάδη να σημειώνει ότι το ζει σε replay γιατί έχει άλλα 2 παιδιά που είναι 19 και 17 ετών.

«Την πρώτη φορά ήμουν 29 στα 30 τώρα είμαι 49 στα 50. Τώρα χρησιμοποιώ τη σοφία και την ωριμότητα, τότε τη νεανική ορμή. Όταν ήμουν 17 ετών απέκτησα δίδυμα αδέλφια από τον δεύτερο γάμο της μητέρας μου. Το ίδιο επαναλαμβάνεται τώρα με εμένα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

Στην συνέχεια η Χριστίνα Ιορδανίδου μίλησε για την εξωσωματική γονιμοποίηση. «Ήμουν το πρώτο παιδί στην Ελλάδα που γεννήθηκε με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η ιστορία μου έδωσε ελπίδα σε πολλές γυναίκες. Μου στέλνουν μηνύματα άνθρωποι και μου λένε ότι ήρθαν στη ζωή επειδή η μαμά τους είδε την περίπτωση της μαμάς μου» και συμπλήρωσε: «Είχα επιβαρυμένο ορμονικό σύστημα και μου είχαν πει ότι είχα 2% πιθανότητες να κάνω παιδί. Χρειάστηκε να κάνω και εγώ εξωσωματική. Δεν μου γεννήθηκε η ανάγκη να κάνω μόνη μου παιδί, μου γεννήθηκε επειδή ήμουν με τον Γιώργο. Τότε αισθάνθηκα ασφάλεια».

Δες όλη τη συνέντευξη παρακάτω:

© 2024 tlife.gr