Γιώργος Καρκάς στο Στούντιο 4: «Έπαιρνα ουσίες κι έμενα στο σπίτι – Δεν ζήτησα ούτε μία φορά χρήματα γι’ αυτό από την οικογένειά μου»

Ο Γιώργος Καρκάς παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή του πριν τη δικαστική περιπέτεια.

Ο Γιώργος Καρκάς εξομολογήθηκε: «Πριν γίνει αυτό, δεν δούλευα πουθενά. Σήκωνα χρήματα από τα χρήματά μου, έπαιρνα ουσίες και πολύ απλά κατέστρεφα τον εαυτό μου. Από ένα σημείο και μετά, είχαν αρχίσει τα κοντινά μου πρόσωπα να το καταλαβαίνουν. Είχα αρχίσει να πετσοκόβω τις κοντινές μου συναναστροφές για να μένω στο σπίτι και να κάνω αυτό το πράγμα. Αν μπορώ να είμαι υπερήφανος για κάτι εκείνη την περίοδο είναι ότι δε ζήτησα ούτε μία φορά χρήματα από την οικογένειά μου για να αγοράσω ουσίες. Έφαγα ό,τι είχα βγάλει εγώ μέχρι εκείνη την ηλικία».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Καρκάς εξομολογήθηκε για τις ημέρες μέσα στη φυλακή: «Ποτέ δεν είχα εκθέσει το συναίσθημά μου, ούτε το πώς ένιωθα, ακόμα κι αν βάλετε τις συνεντεύξεις εκείνης της εποχής. Είχε γίνει όλο αυτό με τα στοιχεία και επειδή είχα δίκιο, δεν ανεχόμουν να βγω σαν τον άνθρωπο που είναι τραυματισμένος. Από ένα σημείο και μετά μιλούσα και με ένα ψυχολόγο μέσα στη φυλακή. Θέλω να πω όμως και για έναν συγκρατούμενό μου που του χρωστάω πολλά γιατί αν δεν ήταν αυτός, ίσως και να είχα φουντάρει».

Δες πιο αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Καρκάς παρακάτω:

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164